Det perfekte stedet for fine julegaver!

Det er spesielt en ting de fleste av oss tenker mye på om dagen og det er åpenbart julegaver. Ofte så blir det dessverre kjøpt inn mye unødvendig og særlig blant tekstil  er det mye svinn. I flere år nå så har jeg vært trofast kunde hos KidsBrandStore og kan med sikkerhet si at de klærne som blir kjøpt inn derfra, de er i bruk hele tiden. Konseptet til KidsBrandStore er at det kun er kule, tidløse kvalitetsplagg som varer lenge og som lett kan gå i arv eller selges videre. Dette er ikke for de aller yngste, men for barn mellom 6 og 18 år sånn ca. Personlig så passer jeg fint inn i de største størrelsene deres 16-18 år og har kjøpt meg flere fine både gensere og jakker.. Den røde lakk-jakken fra Peak Performance for eksempel, eller den gule fra Calvin Klein som jeg har på HER!

Mathilde fikk en førjulsgave i år, fordi hun trengte ny jakke. Og det var denne lekre, hvite glossy dunjakken fra Ralph Lauren. Fin ikke sant? Jeg må innrømme at jeg kjøpte den litt oversized sånn at den skal passe neste år og sånn at jeg kan tjuvlåne den.. ;) Snakk om næringsvett, haha.

KidsBrandStore har en superfin butikk på Storo Storsenter, eller en nettbutikk med et ekstremt godt utvalg av varer. Alle de velkjente og beste merkene man finner på markedet.  Om du bestiller nå så rekker du fint å få varene før jul. Og ved å benytte kode HS25, så får du -25% på ordinærpris. På merker som Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Gant, Calvin Klein, Lyle & Schott osv så er det en urolig god deal. Koden varer til 15.desember. 

Lykke til med alle julegavene og forberedelsene. XoXo Hedda.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *