Det nærmer seg..

Vi er allerede langt inni desember! Det er jo veldig kos, er det ikke..? Har allikevel ikke kommet helt i julemodus, men jobber med saken og de neste dagene skal jeg sette inn støtet. ;) Dette er faktisk min første jul i hele mitt (voksne) liv hvor jeg ikke har kjæreste. DET er faktisk litt rart. Misforstå meg rett, jeg har masse gode mennesker, venner, venninner og familie rundt meg, men det å ikke planlegge ting med kjæresten og er en veldig spesielt synes jeg, helt sykt annerledes enn hva jeg er vant til. Litt deilig og samtidig litt kjipt. Anyways, dette er tiden for å kose seg max og akkurat det vil jeg tørre å påstå at jeg er godt over middels god på. Haha. ;)

På søndag har jeg bursdag og jeg har bord på Theatercafeen, om ikke det blir stemning så vet ikke jeg.. Det er et av de koseligste stedene jeg vet om :) Fikk forresten massevis av spørsmål om dette skjørtet og denne genseren. De er faktisk begge fra det norske merket Maud og de er å få i butikk i disse dager. :) Og så er det denne luen da, utrolig mange spørsmål om den. Den ble kjøpt på Benedikte Ferner som lå på Frogner for mange år siden. Er nok ikke så lett å få tak lenger i dessverre, men det finnes mange lignende rundt om kring. ;)

Snakkes snart fininger! XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *