En shot med glød om morningen.

Som den jule-personen jeg er så starter hver dag med en liten” julefrokost”. Det er jo mørkt ute til langt på dag, så det er ekstra koselig å tenne lys og ha på både God Morgen Norge og julemusikk i bakgrunnen. Asså her i huset er for mye for lite og jeg kjører på med maximal jul de neste ukene, for så å bli superlei av julen og klar for et nytt år og nye muligheter! ;)

En ting jeg passer ekstra godt på nå er å få i meg kollagenpulver hver dag. Festsesongen står jo for tur! For mange innebærer dette mye kos, men også stress, sene kvelder, lite søvn og mye usunn mat og drikke. Vi vet jo alle hvordan vi føler oss om vi en kveld har dratt den litt for langt. Dette kommer ofte også til utslag på huden.

Nå er det snart to år siden jeg startet med The Solution og jeg ser en så tydelig forskjell. Huden i ansiktet og på kroppen generelt oppleves både fastere og mer fornøyd. Og venninnene mine som har begynt å ta The Solution etter min anbefaling sier akkurat det samme, at huden ser og oppleves både fastere og jevnere.

Til sammenlikning kan man også se på huden i perioder man har vært flink til å få i seg riktig mat og unngått f.eks sukker. Da er både hud og kropp i balanse. Disse intense periodene med julebord og sene kvelder er gjerne korte, men kan allikevel påvirker hudens utseende og kollagennivå negativ. Lite søvn, stress, røyking og sukker er nemlig faktorer som fører til at huden eldes raskere fordi det er med på å bryte ned kollagennivået i huden. Kollagenet er hudenes viktigste byggeklosser og det som holder den glatt og spenstig. Fra slutten av tyveårsalderen synker kollagennivået gradvis med 1-2% årlig, men kan trigges ytterligere av de ovenfornevnte faktorene Gjennom et daglig inntak av kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin lab, kan du faktisk forebygge og reparere den negative effekten slike perioder har på huden. Men det aller beste er å implementere et daglig kollageninntak i din faste hudpleierutine hver eneste dag. Bare gjør som meg og ta det til frokost, så er det gjort. EN liten pose oppi vannglasset og VOILÁ! Skal ikke mere til.

 Ved å følge linken til Oslo Skin Lab HER så får dere 60% rabatt og deretter 30% rabatt på de neste pakningene. Blir ikke enklere enn det! ☺️ Nyt juletiden, drikk masse vann og start dagen i mørket med levende lys og julemusikk! Kan garantere at det er en feelgood-oppskrift 😊

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *