I min egen jungel!

Goood Desember da dere! ENDELIG er den beste mnd i året her! ;) Ut i fra disse bildene får man ikke veldig julestemning kanskje, men jeg er så stolt av dette prosjektet så vil derfor vise det til dere! En av mine beste venner har åpnet en helt fantastisk restaurant  på  Briskeby, nøyaktig 100 meter fra der jeg bor! ;) Restauranten heter Michaels og dere har garantert sett på sosiale medier at jeg lenge har vært involvert og ikke mist at jeg hat vært der mye i det siste. Det er en perle av et sted og de har allerede fått terningkast 6 i Finansavisen. Både mat og interiør er av ypperste kvalitet, for ikke å snakke om betjeningen da. Det er virkelig de skjønneste menneskene som både står bak og som jobber hos Michaels. Anbefaler det på det varmeste, om det i det hele tatt var noen tvil.. ;) Om ikke det er nok så har jeg i tillegg fått designe mitt eget toalett der. Jeg, Tone Damli, Lene Orvik og Daniel Franck har fått æren av å lage hvert vårt signatur-toalett og jeg synes vi alle har fått det til skikkelig bra! Og ikke minst så var dette veldig gøy!! Kjenner det ga skikkelig mersmak, og jeg kommer definitivt til å gjøre med interiør fremover. Har fått veldig mye god tilbakemelding på dette og masse spørsmål om jeg ikke kan fortsette å dele interiør-tips og inspirasjonsnsbilder. Det er særdeles hyggelig og jeg skal gjøre masse spennende i min egen leilighet fremover! Skal ofc dele det med dere! :)

På spørsmål ang marmorflisene og gullisten så er det fra Ulvfen, de har uten tvil de fineste flisene det er å få tak i. Samme med den grønne marmor-servanten, den er også fra Ulvfen. Gullkranen er fra TapWell og heter honeygold og selve toalettet er fra RightPriceTiles. Planetene i taket har jeg selv plukket ut hos Roggens og stått i timesvis å “sydd” sammen på et stålnett før det ble hengt i taket. Fuglelampen (Birdlamp som den heter) er den samme som jeg har hjemme og er kjøpt hos Eske interiør på Bilsett i Oslo. Den er superfin til kjøkken, soverom, barnerom og åpenbart toaletter.. ;) Den er fortsatt å få tak i, og finnes i flere forkjellige strl.

Om det er noe mer dere lurer på, så bare spør. Jeg svarer enten her eller på DM på insta.

Nå har jeg nettopp ferdigstilt julekalenderene til kidsa og gleder meg til å ta fatt på en deilig desember-uke! Ønsker dere alle en nydelig uke!

XoXo Hedda.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *