Like a child..

Det var en veldig glad jente som så den første snøen falle på fredag, følte meg som en liten pike på 10 år igjen.. Det der er alltid like stas. Tihii.. Som dere kanskje så på min lille “vinter-kavalkade” på instastory forrige uke så er jeg mer enn klar for vintersesongen! Den fører med seg, ski, slalom, jul, snø, hytteturer, afterski, brettspill, peiskos, you name it.. ;) Magisk er det! I det siste så har det vært masse spørsmål om denne jakken. Føler nesten jeg har flyttet inn i den. Den er i hvertfall fra By Malina og kommer også i sølv. Digger det blanke stoffet og at den er perfekt oversized. Jeg har strl small, men den er alikevel romslig og god! :) I dag har det vært mer eller mindre innedag for undertegnede. En liten tur ute med kidsa, resten har gått til Disney filmer, popcorn og kos! Side jeg klarte å glemme mobilen min i middagen jeg var på i går, så har jeg også hatt en ufrivelig mobilfri søndag. Men skal jeg si dere en tiing!? Det har vært HELT nydelig!!! Asså jeg har virkelig kost meg, og tror søren meg barna merket forskjell på meg også. Fælt at det er sånn det har blitt, men kan ikke nekte for at jeg er alt for mye på mobilen. Så dette var en tankevekker og noe jeg skal ta med meg videre. Mindre mobil, mer tilstedeværese. Punktum.

Neste uke er proppfull, med alt fra møter, til julefest(!), workshop, barneburdag og bokse-trening. Mer om det senere ;) Men her skal det fightes! Haha! Nyt det som er igjen av søndagen, så snakkes vi snart! Big kiss and lots of looove!

XOXO

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *