De fresheste boblejakkene

 

Takk for all respons på forrige innlegg.  Dere er og blir noen fininger!!❤️

I dag har jeg hatt en totalt avslappende lørdag. Elsker sånne hvilepuls-dager med barna. Eller hvilepuls og hvilepuls, vi bestemte oss for å gå trapper i Holmenkollen. Men alikevel så har det vært en stressfri dag og det er det viktigste :) Og dere se på de deilige boblejakkene våre da!!! Jeg har vært innom Kidsbrandstore og kjøpt inn til hele familyn. Strl går opp til 18 år, så jeg kan også lett bruke klær derfra. Heldigvis, fordi de har så sinnsykt fine ting! Dette er stedet med best utvalg på ytterjakker for barn og ungdom og hodet er kvalitetsklær som holder lenge, og som kan gå i arv. Den siste der synes jeg er ganske viktig, både økonomisk og miljømessig! :) Nå er det midseason sale hos Kidsbrandstore og du får opp til 70% rabatt på både nettbutikken og i selve butikken på storosenteret! Og med koden HEDDA får dere ytterligere 10% rabatt! Jakken min er fra Calvin Klein. Matheo sin er fra Lyle&Scott. Mathilde sin dunkåpe kommer til å holde henne supervarm hele vinteren og er fra Tommy Hilfiger.  For de som ikke kan dra på storosenteret så legger jeg ved link til nettbutikken til Kidsbrandstore her! Ha en nydelig lørdag. Så snakkes vi snart.

XoXo Hedda.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *