Skulle jeg skrevet bok?

Mange ganger har jeg tenkt at om jeg hadde delt alt i livet mitt med dere så hadde dere sikkert tenkt at jeg burde lagd en serie eller skrevet bok. Ikke fordi det er så bra, men fordi det skjer altså så mye forskjellig! Og det er ikke småtteri heller. Jeg må være så ærlig å si at dagene i livet mitt inneholder så mye at jeg nesten ikke selv vet hvor jeg skal plassere det! Den siste tiden (særlig etter bruddet) så har det nesten kokt litt over her. BÅDE på godt og vondt, bare sånn at det er sagt. :) Jeg opplever ting som er viktige hver eneste dag, om det dreier seg om venner, familie, helse, kjærlighet, jobb, økonomi, planlegging av fremtid, og det å komme seg videre fra fortiden. På overflaten så ser det ut som jeg lever et veldig “enkelt” liv, men jeg kan bare fortelle dere det at det er ikke tilfellet hos denne jenta her. Rart med det, for jeg trodde faktisk jeg hadde opplevd alt. Asså jeg har vært igjennom kreft, graviditet(er), abort(er), angst, ekteskap, skilsmisse, ekte kjærlighet, svik, fysisk og psykisk vold, bygget mitt eget selskap, samlivsbrudd, press fra media, forventninger, “me too”,  overskrifter i aviser, rykter sov osv. Listen er lang og jeg har vært igjennom alt! Blir man noen gang rustet for denne verden? Eller det dette som faktisk ER verden?! Tipper på det siste! Allikevel, så tør jeg ikke dele det. Enda. Jeg tør ikke enda, så får vi se hva fremtiden bringer.. Men en ting som jeg vil si til dere, det er at jeg er ufattelig takknemlig for at dere fortsatt følger meg på tross av lite oppdateringer om dagen. Jeg trenger et lite push for å fortsette med bloggingen, og tenker jeg kjører en spørsmålsrunde på Instagram snart. Da føler jeg alltid at jeg kommer litt nærmere dere og vise versa og det gir meg ny giv til å blogge. Tenk at om bare noen få måneder så er det 10 år siden jeg startet denne bloggen som Fashioncherry. Det er så sykt å tenke på, og jeg har ingen andre enn dere å takke for at jeg fortsatt kan drive med dette!

I dag er det fredag, det er jo definitivt en av ukens aller beste dager for de fleste av oss, og jeg ønsker dere en fantastisk fin helg! Selv så sitter jeg å jobber på Hotel Continental. Synes det er inspirerende å jobbe fra hotell-resturanter og lobbyer. Jeg elsker nemlig det å se folk fra forskjellige steder i verdens samles på samme sted. Her er det alle typer mennesker som er her av helt forskjellige årsaker og jeg kan sitte å titte på de og lage mine egne historier om hvem de er og hvorfor de er her. Fantasien løper løpsk på kort tid..  Haha, ja jeg er litt rar og kommer  nok alltid til å være det. ;) Take care❤️

XoXo Hedda

7 Comments

  1. JAAA til bok!!!!! Jeg vet du har mye å dele så alltid savnet å høre mer og dypere. Skriv skriv skriv!

  2. Jeg ville lest boken din! ❤️ Stå på

  3. Jag vill läsa din bok Jag har också varit med om mycket och det är så härligt när andra också vågar vara ärliga med sin historia. Man blir stark av att höra att fler inte har haft det helt perfekt. You’re not alone

  4. Den genseren var utrolig fin! Har fått med meg at den er fra Asos, men finner den ikke. Har du navn på genseren eller et artikkelnummer?

  5. Fint at du skriver litt personlig. Sjeldne innlegg med kun reklame blir dessverre for platt og utad ser det ut som du mest har blogg for reklameinntekter dessverre.

  6. Livet er opp og ned kort fortalt

  7. Hei Hedda, jeg tenker at det å vise en mer ærlig og åpen side av livet er verdifullt for de aller fleste.Det er bra at influencere og andre kjente mennesker nyanserer og viser at alle dager ikke er like bra. De fleste av oss opplever tunge ting i livet, noe gir oss mulighet for vekst og utvikling, andre ting bryter oss ned og setter evige arr i sjel og kropp.Det er vondt å stå alene i sorg, sykdom og tunge opplevelser, men med ekte støtte fra andre blir det noe lettere å stå i opplevelsene og komme seg videre etterhvert. Jeg tenker at livet handler mye om de små tingene, å være tilstede akkurat nå. Det å strekke seg etter et perfekt liv resulterer ofte i en tom tilværelse.Det å skrive en bok om egne opplevelser en er fin og lærerik opplevelse- både for forfatteren og leseren. :)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *