Gode rutiner!

God onsdag! Vi er midt i uken allerede og jeg føler virkelig at dagene flyr av gårde. Når livet er hektisk og dagene flyr så er det viktig å allikevel huske på rutinene sine, særlig nå som det går mot vinter. Det meste innen skjønnhet og helse handler jo om rutiner. Det er liksom ikke sånn at å prøve en ting en gang gjør noe som helst underverker for hverken hud, hår eller kropp. Og det er jo dette som det er viktig å vite og å tenkte over når man  bestemmer seg for hvilke “tiltak” man gjør for å få en for eksempel sunnere hud. For meg er å ta vare på huden noe av det viktigste innen mine egne skjønnhets rutiner.  Som jeg har sagt til dere mange ganger før (og det med god grunn) så har jeg lenge vært trofast bruker av The Solution fra Oslos Skin Lab. Merker på både linjer og glød at dette fungerer! Og særlig viktig føler jeg det er nå på høsten og til vinteren. Det er jo ikke akkurat den beste tiden for huden sånn i utgangspunktet.. Grunnen til de gode resultatene jeg har fått  er nettopp fordi jeg har dette som en fast rutine hver morgen. Kaffe, sitronvann, vitaminer og kollagenpulver. Hver eneste morgen. Det er flere jeg vet om som har tatt en hudanalyse for å måle endringer i huden etter 8 ukers bruk av The Solution. Det er interresant å lese at såpass mange har fått så god effekt. Det finnes også studier som bekrefter effekten av kollagenet i The Solution etter åtte ukers bruk. Det er ganske interessant lesing, og dere kan lese om hele studien HER. For de av dere som ønsker å prøve dette så er det 60% rabatt på første levering, og 30% rabatt på leveringer etter det. Ganske bra tilbud om jeg skal si det selv. ;) Det er også verdt å merke seg at dette produktet passer best for de i slutten av 20-årene (det er nemlig da det naturlige kollagennivået i huden begynner å synke).  Følg linken HER og takk meg senere.. ! ;)

XoXo Hedda


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *