The MASK!

I går så lovte jeg at det skulle komme et innlegg om øyemasker i dag og det kommer her. ;)  Eller det vil si det kommer et innlegg om glød!! Føler vel mer eller mindre at det er det de fleste av oss er på konstant jakt etter glødende fresh hud. Jeg får tusenvis av spørsmål fra dere ang dette og HER har dere svaret.. :) Ihvertfall deler av svaret, for jeg tror jo at alt henger sammen. Sånn som kosthold, livsstil, vanninntak, hudpleie osv. Men Altså, for å få umiddelbar glød så bruker jeg en genial maske som du kan brukes over ditt favoritt produkt. Har du allerede et serum du elsker da kan du bare bruke denne over. High five for cover up er en gjenbrukbar silikon maske som en multi maske. Når du bruker den får du optimale effekt av sheet masken din eller dagkremen og serumet. Og den er perfekt for hydrering. Greia er at  masken låser fuktigheten og skaper en barriere, sånn at huden hydreres på dypeste nivå! Den både booster huden og minsker tegn på aldring, samtidig bidrar den til fornyelse av cellene ved hjelp av en mikroklima teknologi. Asså dere må prøve den for å skjønne hva jeg snakker om. :)

YSFS sin cover up maske er lagd av tynt kvalitets silikon. Og som jeg skrev så er det den mikroklima teknologien som forhindrer fordampning av kremer, serum, masker og oljer, og gjør at dette trenger dypere ned i huden Du kan fint bruke cover up mens du leser, ser på tv, vasker huset eller sover for den saks skyld.

Om du tar deg et varmt bad vil masken ved hjelp av din egen kroppstemperatur gi en varmende effekt, og bli en «facesteamer». Masken kan brukes opptil 100 ganger.. Bare vask den i varmt vann og vipps så er den klar igjen!:)

Og dere, øyemaskene fra Patchology er virkelig det beste som har skjedd på lang tid.. ;) Jeg ser alltid så sykt trett ut om morningen, men altså disse øyemaskene “sletter” poser og ringer under øynene. Jeg bruker de HVER dag og gjerne mange ganger om dagen. Det skal holde å bare bruke de i 5 min, men om jeg har tid så har jeg de på til de er tørket ut så mye som mulig. Sånn at jeg har absorbert så mye fuktighet som mulig. For det er det som gjør underverker under øynene. FUKT FUKT FUKT! Dere skulle sett Benedicte og meg da vi var i London, haha. En hver ledig stund vi hadde så kjørte vi på med disse maskene. Så ja, jeg LOVER de er megabra! Jeg liker de boksene med 30 stk. Da har man liksom for en god stund og trenger ikke “spare” sånn på de. For jo mer man bruker de, jo bedre blir det! Kan nesten droppe concealer til tider, SÅÅ bra er de! :) Du finner Patchology på VitusApotek faktisk. Legger med link HER!

For ordens skyld har jeg har valgt ut 5 produkter som vil sikre deg den perfekte høst glød:

  • Glow masken ( den gule fra Patchology)  beste som finnes før du skal noe spesielt.
  • SunSpa chocolate “et must have 
  • YSFS sin cover up maske
  • On the fly Kit it er et must have på reiser eller som en superfin venninne gave. Inneholder alt man trenger for hydrering og glød. 
  • Øyemaskene fra Patchology – den kommer man ikke utenom om du vil se ekstra opplagt ut. Det er med hånden på hjertet mitt favorittprodukt i hele denne verden! Totalt avhengig!

Jeg har snakket med YSFS og ordnet med en rabattkode til dere som har lyst til å prøve! Og det anbefaler jeg på det sterkeste. Bare sjekk den gløden jeg har på det øverste bildet. Jeg har hatt en mega fin glød den siste tiden, så mere bevis enn det på at det funker trenger jeg ikke faktisk.. Rabattkoden er hedda25 som da gir 25% rabatt på Cover Up masken til YSFS. Følg linken her for å prøve.

Ser jo ut som jeg har fått hovedrollen i filmen The MASK, haha, men altså, dette er en vilt bra maske som faktisk funker!

Håper dere liker tipsene mine i dag. Dette er en del av mine hverdags produkter, bare så det er sagt :) Ønsker dere en magisk uke! SÅ oppdaterer jeg på London-turen snart..

XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *