Få perfekt sminke!

Jeg har lenge tenkt til å dele noen sminketips med dere og det skal jeg også gjøre. Men nå skal jeg dele en ting som virkelig er alfa og omega når det kommer til å få sminken til å se pen ut. (noe som er hele poenget med sminke ;) haha) Som dere skjønner av bildene så dreier det seg om koster! Koster har så sinnsykt mye å si for finishen. Dette forstod jeg faktisk ikke før jeg hadde prøvd det selv. Har hatt litt randome koster opp igjennom og gjerne brukt en til alt.. Uff! Virkelig ikke bra. Men den tiden er altså forbi. Nå er jeg rett og slett litt frelst av disse kostene. De jeg bruker er fra Lyko og et merke som heter Luxie Beauty. Her får jeg et helt sett med alle kostene jeg trenger, fra pudder og rouge til øyenskygge og til og med til bryn. Det følger oss med dette supersøte hylsteret som fint kan stå fremme på badet siden den er så fin. Den er også genial til å frakte kostene rundt i. Jeg må også nevne at disse produktene i tillegg er helt nye på markedet, høy kvalitet og 100% veganske. De selges eksklusivt på Lyko, som nå har -20% på butikken sin nå. Følg linken HER og sjekk det ut selv.


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *