Nye tider!

Det er mandag, 12 grader ute og alt ble plutselig helt annerledes! Skjønner dere hva jeg mener? I det øyeblikket det går fra sensommer til høsten så begynner alt litt på nytt. Føler at vi begynner å prioritere annerledes, leve annerledes og sette andre fokus. Ikke sikkert alle tenker over det, men dette er i alle fall noe jeg har reflektert over i mange år. Og kanskje ikke så overraskende så elsker jeg det! Nye tider er alltid litt godt, særlig om man tar meg seg det gode man har videre, og lar det kjipe ligge igjen i fortiden..

Mens jeg er inne på nye tider kan jeg jo ikke la være å nevne den nye kolleksjonen min som jeg har laget i samarbeid med MyMuse. Jeg er så stolt! Og så overveldet av den gode responsen fra dere! :)  Dette er da en lounge-wear kolleksjon, så det betyr at det er plagg som kan brukes typ hjemme når man “koser seg”. Hvor deilig er det ikke å komme seg ut av jeansen etter en lang dag på jobb? ;) De er det super smud å hoppe inn i noe behagelig, men i stedet for å ta på seg en gammel joggebukse og en slitt t-skjorte så kan man ta på seg noe minst like behagelig, bare at det i tillegg er super fresht, tasty og til og med sexy.. DET er det vel ingen som har noe i mot? ;)

Jeg legger ved en link til plaggene HER. Og dere, de er virkelig helt fantastiske å ha på. Jeg har vært med i hele designprosessen og lagt ekstra vekt på at de skal sitte fint på kroppen samtidig som de er behagelige! Og bare for å nevne det, den kimonoen er helt vill! Den kan brukes til alt! Særlig fin i den sesongen vi er på vei inn i nå. Tenk høst morninger, lange frokoster, søndager eller når du skal pynte deg enten for kjæresten hjemme eller ut med jentene. Den er fin til alt, og den ser ikke minst utrolig eksklusiv ut. Noe den også er! ;) Snakkes snart. Gjør det til en nydelig høstuke!

XoXo Hedda

2 Comments

  1. Nydelig kolleksjon, Hedda!! Gleda meg til rib-settet kjem i posten!!!;-)

  2. Heiplaggene ser helt nydelige ut
    Tror jeg må ha kimonoen, har lett etter den perfekte lenge. Hvordan er den i størrelsen? Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *