Nesten så jeg ikke tror det selv.

Jeg har jo lenge brukt kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab og nå er ikke effekten mulig å lure på. Asså huden på LÅRENE er til og med jevnere. Ja, jeg trener mye, men det har jeg liksom alltid gjort. Men denne sommeren så har jeg virkelig merket forskjell på huden. Lårene er smudere og dette er første sommeren på over 10 år hvor jeg ikke har fått “solrynker” i tillegg til at huden er glattere etter sommeren enn før..! DET er ganske sykt! Men nå er det er altså sannheten! Det er mange (meg inkludert) som sier at kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab hjelper mot rynker og linjer og det er selvfølgelig riktig, men at selve hud kvaliteten ble såpass mye bedre at antydninger til cellulitter forsvinner, ja det visste jeg ikke. Ville ikke trodd på det heller, om noen sa det til meg, men nå har jeg altså etter over ett års trofast bruk merket effekten selv! :)  Så med dette budskapet en tidlig august morgen så legger jeg ved en link HER, hvor dere selv kan prøve herligheten ved dette kollagenpulveret som ikke smaker noen ting, men som gjør underverker for huden! Jeg tok det før i vann, men har nå begynt å ta det i kaffen for KAFFE glemmer jeg ikke om m0rningen, og dermed glemmer jeg heller ikke The Solution fra Oslo Skin Lab. PS: På første bestilling er det -60% rabatt! Etter det er det -30% rabatt. Good luck og ha en nydelig dag!

XoXo Hedda.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *