Siste uke med sommersalg!

De siste dagene har vært helt nydelige! Vanligvis så er vi ute å reiser i ferien, men disse dagene hvor vi nå har vært hjemme har vært helt herlige. Når vi er ute å reiser så skjer det noe stort sett hele tiden, men nå som vi er hjemme har vi kunnet gjøre alt og  ingenting. Jeg har vært alene med barna og vi har klart å senke skuldrene alle sammen, Det å være hjemme forbindes ofte med å skulle på jobb, på skole, hente/levere i barnehage osv. Men det å ha ferie hjemme er noe helt annerledes. Hvilepuls, nyte Oslo for den fine byen den er og bare gjøre det vi VIL ikke det vi MÅ!

Apropos barn, så må jeg si at jeg er ekstremt fornøyd med klærne jeg kjøpte til de før sommerferien. Det er forskjell på kvalitet, men disse plaggene holder seg like fine i sol og vask etter vask! Har aldri gjort et “bomkjøp” hos KidsBrandStore, det er alltid tipp topp kvalitet og veldig fine ting! De er i tillegg tidløse så disse klærne går lett i arv. Det liker jeg! :) Jeg vil nevne for dere at det nå er siste uken med sommer-salg hos KidsBrandStore, og selv om salget allerede er bra så får dere ytterligere 10% rabatt oppå salget med rabattkode 10HEDDA. Om dere går innom den fine butikken deres på Storo Storsenter gjelder rabatten der også! (kan være en god ide å tenke på skolestart allerede, tiden går fort og poff så er man der) Alle vil vel gjøre en god deal?! ;) Følg linken HER og takk meg senere.. ;)

XoXo Hedda

PS: Kjolen på bildene er fra Ralph Lauren

1 Comment

  1. Hei.
    Jeg bare lurer på hvordan du så ukritisk legger ut video av et barn helt uten klær, et profilert barn, datter av en veldig profilert dame i sin aller tryggeste krets, omgitt av sine aller nærmeste i en helt trygg og privat familiesetting.
    Med over 50 k seere, og du blotter dette barnets helt private, personlige arena ut på Internett. Og i den verden vi lever i, i dag. Hvor vi er så opplyst om pedofile nettverk osv. Kjenner et tilfelle hvor bilder av et barn ble lagret og brukt av fremmende mennesker, så det stakk inni meg da jeg så den instastoryen
    Ville bare legge igjen denne kommentaren for å gjøre deg oppmerksom og litt betenkt på videre sensurering i videoer av privat sommeridyll av barn.
    God sommer videre☀️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *