Alene på hytta!

GOD SOMMER FINE DERE!

Nå er det sommerferie på denne jenta og jeg har vært på hytta i Stavern i et døgn allerede! :) Sommerferien blir litt i rykk og napp, for bloggen skal bli oppdatert og jeg skal ha et par møter i både Oslo og Stavern her og der, men de neste 3 ukene er jeg med barna. Alene-mamma denne sommeren. Tenk det! Av 4 uker i juli er 3 av de med barna, så føler meg veldig heldig der! Når det er sagt så rant tårene da jeg ankom hytta i går.. Selv om jeg burde ha, og sikkert har det bedre nå så var det veldig spesielt å starte sommeren alene på hytta som jeg har så mange minner fra. De siste 16 årene av livet har jeg hatt kjæreste, så ja følelsene tok litt overhånd nok en gang. Asså, alene og alene jeg er her med barn og familie og om noen dager kommer det venner, så mutt putt alene er jeg jo ikke. :)

Skjønner nå hvor sinnsykt heldige vi var med sommeren i fjor, for i år har jeg enda ikke badet, ikke plukket søte jordbær, ikke sittet ute en lang sommerkveld og tidligere i dag fisket vi krabber fra brygga med lag på lag og ullgenser. Har ikke noe bikini-skille heller for den saks skyld, men det kan jeg leve med. Har jo både selvbruning og betakaroten si ;);)  Haha!

Hørtes jeg kanskje litt sippete ut i dag? Er ikke det altså, bare åpen om ting. Men humøret er godt og optimismen kan ingen ta fra meg! ;) Ekstremt glad for det aller meste her i livet. Kjipe folk kan man ikke leve med og fint vær kommer jo en vakker dag uansett.. ;) Dette blir bra! Og som en av dere skrev til meg rett etter bruddet “Enten så går det bra eller så går det over”!

Håper dere alle har noen fine sommerplaner å glede dere til, og still meg alle spørsmål dere måtte ha. Svarer når jeg har tid! ;) Setter så sinnsykt stor pris på dere! <3

XoXo Hedda

3 Comments

  1. Sterke damer lander alltid på bena

  2. Føler med deg Hedda , brudd er aldri noe moro . Men du skal vite at du er utrolig flink som står på og er en supermamma for barna dine. Du skal være stolt av deg selv men også la deg selv være ydmyk og lei deg.
    Har du ene-ansvaret for den minste?
    Del gjerne mer om situasjonen din ❤️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *