The Magic Tan

Selv om det er sommer og sol så elsker jeg å gå i svart. Egentlig så er det noe av det fineste, men det krever gjerne litt farge på huden. Det er jo sååå fint med brun hud og svarte klær! Denne sommeren har dessverre virkelig latt vente på seg, ihvertfall med solen. Jeg har heldigvis tatt Betakaroten Gold fra Good For Me i lang tid nå og merker at jeg trenger mindre sol nå enn før for å få farge. (Faktisk så kommer fargen uten solen, men blir desto brunere med litt solstråler)

Det er fortsatt ikke for sent å starte med Betakaroten Gold nå, fordi sommeren er lang og det er fint med litt ekstra farge i både august både september. Og dere, legger dere merke til gløden i huden selv om jeg ikke har på noe særlig sminke? Vanligvis så kan jeg få det med solpudder, men jeg har ikke solpudder på disse bildene. Just sayi´n! ;) Gå inn på linken HER, så får du 40% rabatt på første boks. Magisk tilbud spør du meg! ;) X0X0 Hedda.

1 Comment

  1. Hei! Enda en blogg hvor jeg må se reklame for Betakaroten:( Betakaroten fungerer ikke, enkelt og greit. Og det blir lite troverdig når du stadig også reklamerer for selvbruning, som faktisk er det som gir deg farge. I tillegg har jeg en mistanke om at du bruker filter på bildene dine.
    Nå har det blitt litt for mange innlegg om brunfarge for min del. Synd, for jeg liker bloggen din ellers.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *