Out and about

På lørdag var jeg i en bursdag på FYR! Asså, dette er ikke en reklame eller noe jeg har blitt bedt om å skrive, men kan ikke annet enn å skryte av stedet! Maten var helt amazing! Og vinen, servicen og atmosfæren var også helt nydelig! Stor uteplass og veldig hyggelig inne. Hot Oslo-tips fra meg til dere. Er faktisk ganske ofte dere spør meg om restaurant-tips så det skal jeg bli bedre på ;)

Ellers så er det en stund siden oppdatering og jeg lover dere at det gnager på meg hver eneste dag. Jeg er igjennom en skikkelig vanskelig prosess og det er mye mere krevende enn jeg kanskje hadde trodd. Sånne ting vet man jo ikke på forhånd, men for å si det sånn så rekker jeg å kjenne på hele følelsesregisteret ila bare en dag.. og nå har det gått over 6 uker, så ja det er ikke bare bare. Glad, trist, sint, redd, optimistisk, pessimistisk, lettet, engstelig… you name it. Alle følelsene er der ila en dag, men det går “litt” bedre og jeg skal dele både sommeren min, klærne-interiør-mat-eventer-reiser osv med dere! Dere har vært med meg så lenge og jeg skal ta dere med videre selvfølgelig. Trenger bare litt tid. Men takk for alle fine meldinger på inbox her, på face og på instagram. Hyggelig å ha kontakt med dere og lære dere bedre å kjenne. :) Nå er det natt, men jeg skal allikevel  begynne å bake kake til min kjære gutt som blir 11 år i morgen. Tenk det liksom! DET gjør meg lykkelig det! <3

XoXo Hedda

Kjolen og bootsa er fra Ganni, beltet fra Alexander McQueen

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *