Full frihet i solen!

Da var det mandag igjen da dere! :) Selv om dagen i dag er litt grå og rainy, så har vært en fin helg sånn værmessig synes jeg. Klarete å få noen timer med D-vitamin  både fredag og søndag og tenker at litt er bedre enn ingenting. Jeg som de aller fleste andre er veldig glad i solen. Dessverre har jeg min forhistorie med føflekkreft og trenger å være ekstra forsiktig. Fordelene med at jeg må være ekstra forsiktig er jo faktisk at jeg da sparer huden min for unødvendig aldring og pigmentflekker, men det burde virkelig alle tenke på uavhengig av forhistorie. Solen blir bare sterkere  og sterkere og vi er med og mer utsatt for solskader. Det velkjente merket Soltan som har vært banebrytende innen utviklingen av solbeskyttelse helt siden 1939 har nå utviklet en UVA 5 stjerners beskyttelse i alle sine produkter. Soltan bidrar til at man får frihet til å nyte tid utendørs samtidig som man er beskyttet mot skadelig stråling fra solen. Et av mine favorittprodukter fra Sultan er 8 hour kremen. Hvor deilig er det ikke at den sitter i 8 timer?! For det folk ikke alltid vet er at man må smøre seg ofte. Det holder ikke med en gang om dagen. Men med 8 hour så slipper man å gjøre det  så ofte. Særlig for oss jenter som ikke vil ta så mye solkrem oppå sminken, så holder denne under sminken i 8 timer. Og så har de en helt genial spray (clean and cool) som er bra å bruke i fjeset eit på hodet for de som har lite hår. Den er også super easy å påføre. Og som den mamman jeg er så kan jeg ikke unnlate å nevne Anti Sand. Solspray som tørker på under 60 sekunder. Den er sandresistent og hypoallergen. Spesielt formulert for barnas ømfintlige hud, samtidig som den er ekstra vannresistent. Winning i min familie til sommeren ihvertfall! ;) Alle produktene til Soltan fått du hos Boots Apotek.

I helgen prøvde jeg selvbruningen deres også, den ga et jevnt og fint resultat ila 10 minutter og den var vannressistent allerede ette 2 timer. Sååå fin på bena eller armene om man føler seg litt små blek. Den satt skikkelig godt! Om man skal på standen så kan man først ta på solkrem over hele kroppen og i fjeset, og så ta på self tannen. La den tørke litt og ikke bad på et par timer så holder den megafint! <3  På sidene til Boots apotek kan du lese mer om deres eksperttips innen solbeskyttelse og du kan se hva slags solkrem som passer til deg og din familie. Eit kan du dra innom et Boots apotek.  De har god peiling og gir det den veiledningen du trenger. 

Mens jeg skrev dette blogginnlegget så dukket faktisk solen frem mellom de mørke skyene her, så nå tar jeg med meg barna ut på sykkeltur i solen.. Med faktor of course.. ;)

Snakkes snart! XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *