Morning glory

Gooood morgen!!

Nå om dagen er det ikke mye mat jeg får i meg merker jeg.. Det er så rart det der med vonde følelser og mat. Det henger sånn sammen. Matlysten forsvinner helt når jeg ikke har det bra. Dessverre! Men å spise rent og næringsrikt når jeg først spiser er det viktigste tenker nå jeg. Frokosten min i dag var relativt sunn vil jeg påstå, og som alltid med The Solution fra Oslo Skin Lab. Jeg tar en pose med kollagen i sitronvannet mitt hver morgen! Det har jeg gjort lenge nå, og grunnen til at jeg gidder det er jo så klart fordi det funker! :)

På jevn hudtone og glød er der jeg ser det best, i tillegg til at jeg bruker det for den forebyggende effekten det har på aldring av huden! Men en ting jeg faktisk ikke var klar over er at man trenger ekstra med kollagen om sommeren. For solstråler bryter ned kollagennivået i huden, noe som kan føre til raskere aldring av huden. Sier seg kanskje selv, men har ikke tenkt på det på den måten før. Så folkens, det er vare å kjøre på med kollagen fremover. For nå er sommeren her og vi vil vel være den beste utgaven av oss selv, vil vi ikke?!  Jeg vil i hvert fall! ;) Følg linken her så får du 65% rabatt på første pakning og 30% rabatt på de neste pakkene! Enklere blir det ikke. :)

XoXo Hedda

2 Comments

  1. Fine du, tenk fremover i tid så vet du at det blir bedre etterhvert.

  2. Fine du, tenk frem i tid, så vet du at det blir bedre etterhvert.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *