Går bare i dette om dagen..


Jeg tusler mye rundt hjemme om dagen for å si det sånn.. Har blitt litt mer innadvendt enn jeg egentlig er nå etter bruddet. Men det er sikkert bare en fase det også. Alt av følelser og handlinger er mer eller mindre ustabilt om dagen og går i faser. Burde jo være utadvendt istedenfor innadvendt nå som jeg ikke har kjæreste.. Jaja, vi får se hvordan det går etterhvert. ;) Mens jeg tasser rundt i huset har jeg på meg fine kimonoen og morgenkåper ihvertfall, det skal jeg ha! Haha. ;) Jeg har lenge samarbeidet med MyMuse og nå har de laget en egen kolleksjon med kimonoer. De er SUPERFINE og føles veldig eksklusive! På bildene mine så viser jeg dere 3 typer. Men det finnes mer. Nattkjoler og pysjamaser og masse fint! Sånne klær som absolutt alle vil ha og kan bruke! De har også fortsatt masse lekkert undertøy, og treningstøy og jeg skal i dag gi dere en rabattkode til hele nettbutikken deres. Heddaskoug20 gir 20% på alt hos MyMuse. Dette er også en veldig fin gave å gi til noen du vil overraske. Enten det er en søster, venninne, kjæreste eller mamma. Hvem blir ikke glad for en fin kimono?!

Jeg har på min favoritt i skrivende stund. Ligger i sofaen og venter på at selvbruningen skal virke, da er dette det perfekte plagget! ;)

XoXo Hedda ❤️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *