Kids week

Det er ikke aller mest oppdateringer fra meg om dagen, men jeg lever i min egen boble. Dette er en veldig vanskelig periode av livet, så det gjelder å holde fokus på det som er viktigst og det er jo barna❤️ Alene med 3 kids krever sitt, og selv om forrige uke var veldig fin, så var den også hektisk. Men dette skal jeg klare! På med superwoman-drakten og en dag av gangen.. ;) Det er masse spennede som skjer i forbindelse med skoleavslutning osv fremover og i dag tok jeg med barna på shopping. Ikke det at det er det hyggeligste man kan gjøre sammen, men de trengte klær og de synes det var så stas med noe nytt og fresht. KidsBrandStore har en egen megafin butikk på Storo senteret her i Oslo, og det rett og slett en fryd å handle der. Fantastisk service, godt utvalg av kvalitetsklær i kjente merkevarer.  Liker at disse klærne holder seg godt og dermed varer lenge. Dette er klær man arver videre til småsøsknen eller kusiner og fettere. Bra for alle! ;)

Denne uken gir KidsBrandStore 25% rabatt på hele butikken og alle nye varer. Det er Ralph Lauren, Gant, Calvin Klein, Levis, Tommy Hilfiger og masse mer. Her er sjansen til å gjøre et godt kjøp som barna kan ha glede av lenge. Rabattkoden er HEDDA25. Husk at det er nettbutikk også da, så uansett hvor i landet du bor så får alle samme mulighet til å handle😊  Nå er jeg helt alene hjemme plutselig. Veldig spesielt, men kvelden og roen skal nytes. Snakkes snart fine dere!!!

XoXo Hedda.

(Den nydelige hvite kjolen Mathilde har på er fra Ralph Lauren og kommer til å bli favoritten i hele sommer)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *