Takk til dere!

Det var en overveldende respons fra dere! På bare noen timer har jeg fått flere hundre meldingen i innbox. Takk❤️❤️❤️Nå skal jeg være ærlig med dere å si at sånne kommentarer som den jeg delte med dere på Instagram kommer ganske sjeldent, men når de kommer så er det sinnsykt vondt! Jeg klarer/prøver stort sett å heve meg over det, men denne kommentaren kom da jeg hadde lagt meg en av de første dagene etter bruddet og jeg ble helt knust! Lå og gråt nesten hele natten etter å ha lest det. Ikke bare var livet mitt vondt nok fra før, men at mennesker kan skrive sånt gjør meg helt frynsete. Som å bli sparket når man allerede ligger nede. I tillegg er jeg et veldig følsomt menneske som aller helst vil bli likt av alle (skal innrømme det) og bare har lyst til å være snill og god med de menneskene jeg møter på min vei. Det er også en av faktorene som gjorde at dette føltes veldig urettferdig og vondt at en totalt ukjent person skal få lov til å lire av seg sånne stygge ord. En ting jeg vil at dere som følger meg skal vite det om meg, at jeg er ikke noe overmenneske selv om jeg er offentlig i jobben min. Jeg er ikke mindre følsom, mindre nærtagende eller mindre lei meg enn dere. Jeg er ikke noe bedre enn dere på å oppdra barn, lage mat, trene, jobbe osv.. Jeg synes ikke livet er lettere på noen som helst måte, men jeg har alltid en positiv innstilling og jeg deler det med dere. Et samlivsbrudd er et samlivsbrudd, det er like hardt og brutalt for meg som for andre. Det er ikke noe mindre menneskelig med meg selv om jobben min er å blogge. Jeg tror aldri jeg er bedre en dere, men jeg liker at dere lar dere inspirere av meg! Og det er jeg enormt stolt av! Vit det! Alltid!

En god ting som dukket opp i kjølevannet av kommentaren er måten dere responderte på. Jeg er så sinnsykt overveldet og rørt! Uten å gå noe mer inn på dette med bruddet så går jeg dessverre ut av forholdet med svekket selvtillit etter å ikke ha følt meg god nok over lang tid. Det samme har smittet over på jobben min og gjelder da ovenfor dere. Jeg har fått en engstelig følelse av at «tenk om ingen liker meg lengre» og at jeg bare burde legge opp. Mulig det er en paranoid tanke man kan få i dette yrket, men det er i hvert fall sannheten. Dette har preget meg lenge og ført til at jeg har mistet litt selvtilliten her på bloggen også og fått både skrivesperre og «dele-bilder-sperre». Tør nesten ikke dele noe, for jeg føler ingenting er bra nok eller spennende nok. Men etter all den massive støtten og de fine kommentarene dere kom med i dag så føler jeg meg sterkere allerede! Altså TUSEN TAKK til dere for det! Dere er fantastiske mennesker! ❤️ I 9 år har jeg jobbet med denne bloggen og jeg føler nå at støtten deres betyr veldig mye! Nå kjenner jeg at jeg fikk ny giv, en liten dose selvtillit og et bittelite miniatyr-smil langt der inne som kanskje kan vokse og bli et stort Hedda-smil en vakker dag igjen. Takk fine dere! ❤️ Tusen takk!❤️ Var bare det jeg ville si..

XoXo Hedda.

12 Comments

 1. Vakre menneske! Du fremstår mer autentisk og sterk når du nå viser sårbarhet♥️ Jeg har fulgt deg i alle år, og ja du inspirerer – men jeg har savnet at du kan vise selve livet…som treffer oss alle på godt og vondt, og som ikke alltid bare smiler. Jeg kan love deg at du vil smile igjen og da enda mer!♥️ varm klem til deg i denne tøffe tida.

 2. Madeleine

  Heier på deg ❤️

 3. Hei !Du må ikke la haterne ta innersvingen på deg, de kan ikke ha det bra innerst inne . For det er nettopp slik tror jeg at de som sprer glede og omsorg for andre. Det er de som i bunn og grunn er ekte og har mye kjærlighet i seg og har det bra med selv. Jeg heier på deg. Husk at du er bra og du inspirerer oss med mye fint. Klem

 4. Det er lett å si at man ikke skal bry seg om de negative kommentarene, selv om jeg i beste mening vil skrive det. Men fy søren så vondt det må være. Og så sterk du er som våger å vise hva dette gjør med deg. Det er en fattig trøst, nå som ting er jævlig. Men det går over. Til noe annet. Men det går over ❤️

 5. Jeg forstår at du har det vanskelig og den kommentaren var bare helt på jordet. Du er tøff som forteller og er så ærlig. Men istedenfor å svare tilbake på den måten hadde det kanskje vært lurt å prøve å heve seg over det. De som skriver slikt har det jo ikke bra med seg selv…masse lykke til fremover. Ting blir bedre!

 6. Aldri tro noe sånt igjen om deg selv. Du er mer en god nok. Det mener jeg 100% ærlig. Du har lykkes i livet, du har rå til alle de fine tingene, du bor i Oslo, du har vakre barn, DU er vakker. Du har et drømmeliv. Kanskje teit å si men du kan liksom få hvem du vil, se på deg selv… Fint at du deler dette med oss så vi forstår at selv en kvinne som DEG kan ha nedturer. Wow.

 7. Heier på deg! Du har en utrolig inspirerende blogg som er mer enn bra og spennende nok! Blir alltid glad når det har kommet et nytt innlegg. ☺️☺️

 8. ❤️Du er flott!

 9. Takk for at du deler! Stå på videre – du har så mye å by på og er mer enn god nok❤ En flott, fresh, inspirerende og dyktig dame. Ønsker deg alt godt i en tung og vanskelig tid❤

 10. Kjære Hedda!
  Jeg kjenner ikke deg og du kjenner ikke meg! Men jeg liker det du skriver og har fulgt deg i mange år! Jeg er nok en av mange mange stille følgere som bare skriver når ting er vanskelig og når jeg vil vise at de aller fleste av følgerne dine følger deg fordi de digger deg! Jeg synes det er SÅ leit at du ikke har det bra akkurat nå.. Og å få så forferdelige kommentarer når man har det veldig tungt fra før… Jeg vet det er lett å si at du må heve deg over sånne ting, men de som skriver slikt er mest sannsynlig ikke friske og de har det ikke godt med seg selv.. Håper du får det bedre snart, at du suger til deg alle positive meldinger her inne og at jentevenninnene dine støtter deg max! Hilsen Marit

 11. Så slemme folk kan være , handler kun om sjalusi . !! Jeg må bare si at du er helt fantastisk ! Super bra stil, som jeg ofte prøver å kopiere( uten hell) for ingenting blir like fint på meg ! Du er Sporty, vakker, smart og flink !! stå på Hedda❤️ Du er en ren inspirasjon !! Stor klem fra meg

  1. fashioncherry

   Så koselig skrevet av deg❤️ tusen takk!!! Nå ble jeg glad

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *