Dancing in the rain

Gooood morgen!!

Solen stråler og sommeren er her! Livet er bra på alle andre områder enn inni min egen kropp!!! Jeg tar en dag av gangen og prøver å se noe fint i hver dag! I dag fikk jeg en hyggelig overraskelse på døren og det var fra Goodiebox. (Hadde glemt at jeg abonerte og ble sååå glad da jeg kom på det;) Jeg synes faktisk nettopp jeg fikk en gave fra Goodiebox, og nå er det en ny her igjen!:)

Kjenner at dette er noe jeg allerede begynner å bli veldig glad i. Konseptet er og blir genialt! Vi kvinner fortjener søren meg litt pleie og egentid innimellom. Uansett alder, yrke, med eller uten barn eller sivilstatus. Vi har alle vårt å stri med og hvis ingen «minner» oss på å sette av litt egentid, så er det ikke sikkert det blir noe heller. Det er jo nettopp dette Goodiebox legger til rette for oss ved å sende denne månedlige gaven som jeg føler at det er. ;)

Ved å betale 199,- for en pakke til en verdi av minimum 650,- og oppover er jo på en måte en gave! :) Favoritten denne mnd er definitivt kostene fra Niré! Beauty! Jeg jobber masse med profesjonelle makeup artister og det de alle alltid sier til meg er at kostene er noe av det viktigstei sminkepungen. Er ikke sminken påført pent så kan man like gjerne gå uten.. De er av supergod kvalitet, håndlaget og for allergikere. Yess!!! Elsker sånt!

En annen favo er såklart hårmasken og tanning dropsene. Hårmasken er det viktigeste jeg gjør for å få fint og sunt hår og for å få en naturlig glans! Tan dropsene er helt geniale. Bare å dryppe de i dag eller nattkremen sin, så får man farge på noen timer. Disse dråpene er vanligvis veldig dyre, så det er edle dråper de har sendt med i goodieboxen denne gangen. Ellers så er det neglbåndsbeskytter, detangler børste, exfolierende kroppsskrubb og en lekker neglelakk i den fargen jeg bruker til vanlig! Skulle tror jeg hadde plukket ut produktene i boksen selv. Alle er helt supre hver for seg og sammen! Denne mai-boxen har en høy verdi, men man får den altså til bare 199,- Det er så villt bra! Du kan selv bestille her! (og husk, den blir levert med bud hjem på døren din hver mnd) Luksus! ;)

XoXo Hedda
Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *