Quick fix magi!

Jeg skal på lanseringsfest i kveld! Det er fridag i morgen og jeg er superduper klar for litt fancyschmancy cocktailparty med fine folk. Akkurat nå står jeg nemlig med hylende unger, middagsrester og bæsjebleier.. haha! Livet og balanse! ;)

Anyways! Jeg har nettopp preppet meg klar for fest med selvbruning (fra Sunspa ofcourse) og masker. Jeg bruker nemlig innimellom noen masker fra Patchology som seriøst er helt rå! Dere som har fulgt meg en stund vet at Patchology er noe jeg har brukt i mange år!:) Særlig øyemaskene, cloudmasken og leppemasken er  favoritter!! Det geniale med øyemaskene er at de ikke er klissete. Så jeg kan til og med bruke de over sminke. Den blå er egentlig nattmaske, men jeg bruker den døgnet rundt etter behov. Kan til og med sove med den. Om morningen er den skrumpet inn og tørr, hvilket betyr at den har trukket inn i huden! Og det synes for å si det sånn!;) Våkner aldri så fresh som etter en natt med Patchology maske. Da cloudmask og blå øyemaske!

Den andre er transparent og perfekt om morningen for å få ned hevelser og trøtte øyne. Kan med hånden på hjertet love dere at dere vil elske disse! Kjærsten min kommenterte nettopp at jeg så så opplagt ut i dag.. Haha! Det er jeg egentlig ikke, så den credsen er til Patchology! ;) 

En annen ting jeg vil tipse dere om er Travel Treatment Kit! Mest geniale på lenge!:) Det inneholder fuktighets og illuminate-maske til fjeset, øyemaske og leppemaske! Alt du trenger på eller etter en flytur! Perfekt venninnegave er det også! Jeg skal hamstre denne pakken før ferien ihvertfall! Du får -40% på alle maskene (hvis du kjøper fler enn to) på www.vitusapotek.no eller så finner du de på www.patchology.no 

Tilbudet varer ut neste uke (uke 18 og 19), så det gjelder å være raske:) Ingen kommer til å angre, for disse produktene er magiske!!

Your welcome;) XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *