Hipp hurra for Sunspa!

Dette er en av de beste årstidene! Asså, ingen ting er som sommerdager allerede i april. I dag var der 24 grader i bakgården min og det føltes ut som sommerferie på et tidspunkt der. Alt bortsett fra hudfargen da.. haha! Uff, det var ikke superlekkert med hvitt miniskjørt og matchende hvite ben.. Selv om det er helt naturlig å være blek på denne tiden av året, er det alikevel litt hyggeligere med farge. Jeg er totalt avhengi av farge, det er jeg den første til å innrømme! ;) Får ofte spørsmål om hva jeg bruker, og jeg bruker fortsatt Sunspa! Alltid Sunspa! :) På kroppen bruker jeg lotion eller mousse, og i fjeset, på halesen og øvre del av brystet bruker jeg spray! Veksler mellom brun og grønn. Det som er helt sikkert med de er at de ikke blir oransje, og det er noe av det viktigste med selvbruning synes jeg. (Hender jeg bruker ett vintage-filter som ser ut som huden er mer oransje enn den er, men i virkeligheten blir den bare fin og naturlig brun)

Når jeg bruker Sunspa så trenger jeg mindre sminke og jeg får en naturlig glød på huden. Både i fjeset og på kroppen.

På bildene under tok jeg først bilde av meg selv tidligere i dag, før jeg hadde smurt meg. Da var jeg ganske blek og ufresh til å gå i kort skjørt synes nå jeg. Så smurte jeg meg med Sunspa Lotion og tok nytt bilde. (Måtte bytte skjørt for jeg var redd fargen skulle smitte på det kritthvite skjørtet før lotionen hadde tørket helt) Etter 20 min er den tørr og da kan jeg ta på meg hva jeg vil, men pleier ikke bruke hvitt før det har gått 8 timer og jeg har dusjet av den overflødige fargen.

Men dere, se forskjellen da!!! Det er jo helt villt at det der tok meg nøyaktig 3 minutter å få til!

Hipp hurra jeg elsker Sunspa!! ;)

Denne uken (uke 18) er det 20% på alle Sunspa produkter på Sunspa.no . Du få også produktene hos Vita!

Tro dere meg, det er bare å hamstre! For sommeren er lang og det er ikke sunt å sole seg for mye eller med lite faktor. Bruk heller selvbruning og smør deg med høy faktor. På den måten blir du brun og fin og tar vare på huden samtidig. Ingen grunn til å prøve å få hudkreft eller pådra seg unødvendig mye rynker og pigmentflekker! Sverger og kommer alltid til sverge til selvbruning! Tryggeste måten å bli brun på! Og jeg vet dessverre hva jeg snakker om.

XoXo Hedda


1 Comment

  1. Hvor er bikinien fra? Og hvor er bikinien fra på instastoryen din? Begge er gule

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *