Vel overstått!

 

 FOR en påske det har vært!!! Skal ikke kimse av sol, snø og ferie.. ;) Det gjør så sykt godt for kropp og sinn! Sett bort fra en god del hvitvin, så har jeg klart å være relativt sunn i forhold til hva påsken vanligvis er. Unngått sukker, stått masse på ski og klemt inn et par treningsøkter her og der. Nå har jeg vært uten sukker i mange uker faktisk og det føles så bra! Ingen cravings og generelt mer happy! :) Kvitfjell-Oslo-Hemsedal var forrige uke, nå er det Oslo-Oslo-Oslo fremover! Dette er en fantastisk tid på året og jeg skal være tilstede, nyte, jobbe og oppdatere dere… Neste innlegg blir et dere har ventet på lenge. Nemlig steg for steg med den daglige hupleierutinen min!

Snakkes i morgen. XoXo Hedda


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *