Mine daglige hudpleierutiner

Det har vært en lang påske i år føler jeg! Mulig fordi været var så fint, sånn at dagene ble ekstra innholdsrike. ;) Deilig var det ihvertfall! Nå er det back to reality og faste rutiner igjen. Jeg skal være den første til å innrømme at jeg ikke er sånn superfan av slaviske rutiner. Synes livet blir litt mer spennende og levende om ikke alt er rutine, men noen rutiner er jeg ektremt nøye på og en av de er hupleierutinene mine! Har laget en fin liten video med Eleni & Chris som viser steg for steg hva jeg gjør. Så til alle dere som i lang tid gar spurt meg om hvordan jeg gjør hudpleierutinene mine, se videoen! Eneste jeg vil nevne er at peeling-pennen som jeg elsker over alt på jord, ikke brukes hver dag sånn som det kan se ut her. Jeg bruker den 1-2 ganger i uken for maksimal exfoliering og glød!

Mine daglige hudpleierutiner med Eleni&Chris!

(Annonse) Mine hudpleierutiner! :)

Gepostet von HeddaSkoug.no am Donnerstag, 25. April 2019

PS: Nå får dere enda lit mer rabatt enn til vanlig med rabattkoden min. Rabattkoden HEDDA25 gir dere 25% på hele nettbutikken til Eleni & Chris tom 5.mai. Sjekk ut siden deres her.

1 Comment

  1. Hei Når kommer sminke-innlegget ? Gleder meg ☺️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *