Tåler solen bedre!

Jeg var for ikke lenge siden på en utenlandsreise. Selv om det var jobb så ble det heldigvis tid til å henge litt på stranden. :) Vi var 4 stykker, og alle ble (i kjent norsk stil) solbrente første dagen. Unntatt meg! Vi smurte oss med faktor 30 og 50 alle sammen, men det at jeg tålte solen bedre enn de andre kan jeg ikke tro er noe annet enn at jeg tar betakaroten gold fra Good For Me. Selvsagt er det viktig å smøre seg like godt som før, men asså jeg var ikke i nærheten av å bli brent og i tillegg fikk jeg raskt farge! Det var veldig gøy å oppleve at et produkt virker så godt innenfra! Skal aldri slutte! :) 

Dere som følger meg får 20% rabatt i tillegg til allerede nedsatt pris på Betakaroten Gold med rabattkoden hedda20, her!

Begynner dere nå, så rekker dere fint å få effekt innen sommeren! Husk at man også får farge uten å være i solen, og at du får farge ved å bruke høy faktor, så dette er vinn-vinn! 

Nå er jeg sååå klar for påske. Bare et par dager igjen med jobbings, så bærer det til fjells. Der blir det høy solfaktor og allikevel fin brunfarge i fjeset!

XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *