Livet utenfor instagram.

Det er mandag i dag og det er deilig! Sol, vår, snart påske og en spennende uke på jobb. Har tenkt litt på hvordan jeg fremstår i sosialemedier i det siste. Jeg tror absolutt (håper) jeg fremstår som en blid, glad og positiv jente, som jeg jo er, men det er ikke mye ved min instagramprofil som minner om mitt liv som mor. Hadde man ikke visst bedre så hadde man kanskje ikke skjønt at jeg har barn en gang. Men den største delen av livet mitt består nemlig av tiden med barna! Jeg bare viser det ikke frem! Jeg har alltid tenkt at den delen av meg er helt privat og jeg velger kun å fokusere på klær, reising, resturantbesøk, trening, hudpleie osv når jeg viser meg frem i jobb og på sosiale medier. Dette er fordi jeg ønsker å skåne både barna og familien min. Trodde faktisk det var det som var det “politisk korrekte” å gjøre i disse tider. Men det byr på utfordringer i form av alle de menneskene og kanskje særlig mødrene der ute som følger meg og lurer på hvor barna mine er til en hver tid, og lurer på hvorfor jeg ikke er sammen med de.. Men HEI, det er feil! :) Jeg er masse sammen med barna! Mye mer enn en gjennomsnittlig arbeidene mamma vil jeg påstå. Jeg står opp med barna kl 06.3o hver dag. Da lager jeg en god frokost som vi spiser sammen for så å lage matpakker til alle tre og snakker om den dagen som vi har i vente. De store barna begynner på skolen kl 08.30 og siden vi bor så nærme trenger de ikke gå før 5 minutter før det ringer inn. Deilig! Lille Filippa på 2 har lange morninger med meg og er hjemme til kl 09.30 hver dag. Da har vi masse tid til å spise, kle på, bygge Duplo, tegne, leke og håndtere de “trass-alder” utfordingene som dukker opp.. ;) Det er forståelig nok ikke alle familier som har så mye tid om morningen og det blir liten tid og mye stress. Jeg synes derfor det er et privilegium for både meg og barna at vi får denne myke og gode starten på dagen. I løpet av denne tiden legger jeg kanskje ut et lekkert bilde av kaffen min på instastory. Men bak den kaffen er det altså 3 barn, kos og kaos. Dette viser jeg ikke dere, men det betyr jo virkelig ikke at det ikke skjer. ;) Når jeg da drar å trener etter å ha levert hun minste i barnehagen, så har allerede dagen vært aktiv i mange timer. Det kan sikkert se ut som jeg sover lenge, drikker grønnjuice og kaffe i fred og ro for så å dra rett på trening, men nok en gang, det er bare det jeg viser frem. I kulissene skjer det mye mer. ;) For å ha 3 barn om morningen er ikke alltid “a walk in the park”. Det vet alle som har barn, om man så bare har ett. Det er både koselig og krevende på en gang. Etter trening er det hjem for å rydde etter morningen, shine leiligheten, og vaske klær. SÅ er det i gang med å ordne meg selv før jeg setter i gang med jobbdagen og møtevirksmhet! Er som dere vet selvstending næringsdrivende og kan ikke belage meg noe særlig på noen andre, gjør derfor det aller meste selv og trives med det selv om det lett hoper seg opp med oppgaver. Det er viktig for meg å jobbe så effektivt som mulig, sånn at jeg kan prøve å legge fra meg jobben når barna kommer hjem fra skolen allerede kl 15. Så skal det hentes i barnehage, kjøres og hentes på tennis-trening og kjøres og hentes hos venner. Etter dette er det tid for å handle, lage middag, gjøre lekser og rekke litt kvalitetstid før leggetid. Når alle barna er i seng er kl 21 er det stort sett husarbeid og mere jobb i form av blogging, planlegging, og svare på div mailer. I løpet av en typisk dag som dette, så legger jeg kun ut bilder av meg selv i en setting uten barna. Det ser veldig harmonisk ut på instagram og jeg kan forstå at det er vanskelig å få intrykk av at jeg er en full-time-mom oppi dette her. Det er bare viktig for meg å fortelle alle dere som har fulgt meg i så mange år at jeg har en mer innholdsrik og hektisk hverdag enn det kan se ut som og at meste parten av tiden tross alt går til de tre skjønne barna mine.(thank god) Det samme gjelder ang kjæresten min som folk tror jeg ikke er sammen med mer bare fordi jeg ikke viser han frem så mye. Han har ikke noe behov for å bli eksponert og jeg har full respekt for det! Ikke glem at et døgn har 24 timer, og de tilsammen 25 sekundene av livet mitt som legges ut på instastory er ikke hele virkeligheten. Ikke halve engang..

Ønsker dere en god uke! Takk for at dere er trofaste følgere! Jeg setter vanvittig pris på dere! Følte bare for å dele dette..

XoXo Hedda

4 Comments

 1. Charlotte

  Så koselig innlegg:)
  Det øverste bildet var vakkert, hvor er klærne fra?

 2. ❣️

 3. Kjære Hedda.
  Du vakre menneske….
  Jeg har fulgt deg i mange år….
  Du er til stor og gledelig inspirasjon
  Så fantastisk bra jobba Hedda ☺
  Ønsker deg og familien din, fra dypet av hjertet mitt alt godt!! Ta godt vare på hverandre Stå på videre

 4. Kjempebra at du ikke eksponerer barna dine i sosiale medier. Ha en fin dag!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *