Kupp til kidsa!

God søndag! Det er allerede langt inn i April og jeg er mer klar for vår og sommer enn noen gang. :) Det er jo så deilig ute om dagen! Har vært en heftig uke med spennende møter, mye jobb, mye sosialt og mye familietid. Proppfulle dager akkurat som jeg liker det! ;) Får så klart veldig dårlig samvittighet når jeg ikke får oppdatert bloggen, og der er det bare å legge seg flat og gjøre det bedre fremover! Men i dag skal jeg i hvertfall tipse dere om noe vi alle liker og det er SALG! ;) Min favorittbutikk til de eldste barna er KidsBrandStore og de kjører nå mid-season sale! Det er helt gull for alle oss som liker å gjøre gode kjøp! Det starter i dag og varer til 21. April. KidsBrandStore er både nettbutikk og en fysisk butikk (på Storo Senteret)  med masse, masse fine og kule klær til de litt eldre barna! Det er kun godt kjente merkevarer og det betyr klær som er i god kvalitet og som holder lenge. Tror vi generelt kjøper litt for mye og litt for ofte og tenker at dette kan være en god investering for tiden fremover. Dere får 10% rabatt på ordinærpris og i tillegg 10% på allerede rabatterte priser ved å bruke rabattkode HEDDA10! Anbefaler dere som sagt også å besøke den fine, nyåpnede butikken deres på Storo Senteret!

Snakkes mer i morgen! XoXo Hedda.


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *