Det fineste undertøyet!

Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i pent undertøy! :) For meg er det alltid viktig å føle meg fresh både under og over klærne. Dessuten er det jo hyggelig å være litt fin for kjærsten sin. Jeg har fått meg litt nytt undertøy fra My Muse og er fortsatt overbevist om at de har det beste utvalget og det fresheste undertøyet. Masse størrelser for alle kropper, og gode kvalitetsprodukter som støtter, ser fint ut og som holder seg fint lenge. Hvor fint er ikke settet med de sorte prikkene?! Og det hvite da.. <3 En annen ting de selger på My Muse som jeg liker veldig godt er treningstøy. Falt pladask for disse settene. Det i sort med leo og det samme i rødt. Bortsett fra at det ser veldig fint ut så var det ovverraskende behagelig å gå med. Bred strikk i midjen og åpning under brystet sånn at det ikke ble så klamt. Jeg får lov å gi alle mine følgere -20% på hele nettbutikken til My Muse. Rabattkoden dere bruker er “heddaskoug20” som da gir 20%. :) Alt jeg har på meg på alle bildene og myyye mer finner dere på MyMuse.no.

XoXo Hedda.


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *