Powered by!

Jeg er en som alltid har heiet på ting som gjør hverdagen spennende, hyggelig og litt mer glamorøs enn den kan være. Og nå er det enda en ny ting som har implementert livet mitt i hverdags-glam sjangeren. :) Det ligger jo egentlig i ordet siden det heter Goodiebox.

Kvalitetstid og egenpleie er noe det er viktig å sette av tid til innimellom. Denne tiden har vi dessverre ikke alltid, men om det blir tilrettelagt litt bedre for oss så er det plutselig ikke så vanskelig å gjennomføre alikevel. Nå kan du få produktene du trenger til denne «stunden» levert på døren hver måned. Du kan se for deg hårmasker av ypperste kvalitet, næringsriker serumer, fine sminkeprodukter og og alt av nødvendige basisprodukter – levert rett hjem til deg! For meg, med barn og jobb og hektisk hverdag så er dette GULL! For Goodiebox plukker virkelig ut gode produkter som man får brukt og som gjør godt! Dette koster 199,- i og man får alltid produkter til minimum 750,- I denne boksen er det produkter til en verdi av 1000,- Alle bokser har hvert sitt tema og denne måndens tema er styrke! Power by kaller de det! Digger temaet kjenner jeg!:)

Jeg vil gå igjennom produktene med dere, jeg er nemlig veldig positiv til hva som var i Powered by boxen! :) Det er en neglelakk som ikke er som andre. Denne lakken sitter som støpt i over en uke, samtidig som det styrker neglene! Etter en lang vinter er det nok ikke en kvinne(eller mann) som ikke trenger litt neglepleie. Så denne var helt super!  Så er det en ansiktsmaske der. Det er essensielt med ansiktsmasker på dager man ønsker en ekstra glo. Særlig om det er en spesiell anledning, har ikke prøvd masken enda, men hørt at det merke skal være superbra, så er helt sikker på at den faller i smak!;) Og så er det banana setting pudderet da. Dette må virkelig prøves! Huden får den perfekte jenvne basen under sminke, og dette samtidig som den pleier huden og hjelper til på blanke områder! Det gultonede pudderet motvirker rødhet og er derfor perfekt til steder i ansiktet man har røde utslett, kviser eller sprengte blodkar. Dette er min nye favoritt i sminkepungen!

Håndkremen på bildet under var så virkningsfull og god at jeg følte jeg fikk nye hender! Denne perioden av året så er jeg ekstra tørr på hendene og denne ble redningen! Det samme kan jeg si om håret. Håret trenger fukt og pleie like mye som huden, og en rik og god hårmaske som denne dere ser under kan gi håret tilbake den friskheten og glansen man kanskje føler det har mistet.


 De to nederste bildene er kanskje blant favorittene mine i goodieboksen. Endelig en maskara som ikke renner!! Jeg trener mye og elsker at denne maskaraen er sånn som man bare kan «dra av» med hendene. Den er virkelig helt magisk! Og i tillegg bøyer den vippene, så jeg kan spare tid på vippetang bruken.. ;) Siste og kanskje deiligste produktet er denne parfymen! Jeg er veldig kresen på duft og velger kun det som lukter rent, fresht og eksklusivt. Denne er sånn! Helt nydelig! Vanskelig å beskrive en duft med ord, men denne bør altså prøves! :) Om dere  selv vil prøve å få goodiebox hjem til dere så følg linken HER! Jeg VET at dette kun er gode produkter, så benytt sjansen mens dere har den!;)
XoXo Hedda

1 Comment

  1. 50-åring

    Hei. Så fin genser og bukse. Merke? Ønsker deg en fin uke:)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *