Elsker å møte dere!


Tusen takk til alle som kom på salget i går! Alltid så hyggelig å møte dere💙 Det er nemlig litt rart å henvende seg til så mange mennesker som jeg gjør i denne jobben, uten å vite hvem dere er. Det er faktisk en skikkelig skremmende tanke innimellom. Dere vet liksom «alt» om meg, men jeg vet ikke en gang hvem dere er. Derfor setter jeg stor pris på alle som sier hei og presenterer seg. Elsker det! Fortsett med det. Gjør meg bare glad å møte følgere og lesere av bloggen!

Resten av helgen har gått til å trene, organisere og spise! Rett og slett! Blir veldig sulten av all treningen om dagen. Og må jo være mer kreativ i matveien nå som jeg har fått beskjed om å holde meg unna laktose. Men det går! Alt går! Og faktisk så synes soya og havre melk er bedre. De fleste oster er også naturlig laktosefrie så dette skal jeg overleve. Lover som jeg har sagt tidligere at jeg skal dele mer av kostholdet mitt med dere. Men er også redd for å påvirke i feil retning. Alle er jo forskjellige og har ulike preferanser og behov når det kommer til mat og ernæring. Jeg tenker heller at jeg kan dele gode oppskrifter med dere. Uten å lage en «matplan», for det er jeg ikke så fan av. Snakkes snart❤️ En ny spennende uke står for tur. Jeg skal fylle den med masse spennende i både inn og utland. Stay tuned.

XoXo Hedda.

jakken er fra Designers Remix, skoene fra Acne og tightsen fra hm.

1 Comment

  1. Kan du ikke heller fortelle om lavt stoffskifte ? Hvorfor fikk du det og hva gjør du for å holde deg frisk?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *