Like fin hud, helt naturlig!

Og jeg som trodde dette skulle bli en vårlig uke.. Haha, ikke enda gitt. Er superkaldt så må vente litt til. Men mens jeg venter på denne våren som aldri kommer, så kjører jeg på med kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab som aldri før.. ;) Eller det vil si, jeg tar det som jeg alltid gjør, men synes det er ekstra motiverende nå som våren nærmer seg og jeg kommer til å bruke mindre sminke enn hva jeg gjør i vinterhalvåret. Nå har jeg brukt dette såpass lenge at jeg faktisk kan bruke mindre sminke på huden og allikevel føle meg like fin! DET er SKIN-GOALS det! :) Vi mister jo mer og mer kollagen med årene (fra ca 20 års alderen), og kollagen er en viktig del av kroppens bindevev. Kollagen finnes allerede naturlig i kroppen vår og er den viktigste enkeltfaktoren som bidrar til å holde huden ung og spenstig! Når dette da minker vil man jo naturligvis merke dette på huden. Ikke bare i fjeset, men på hele kroppen. Så ja, jeg sverger til kollagenpeptider som det er i The Solution fra Oslo Skin Lab! Mange tar dette i smoothien sin eller i en juice, men siden det ikke smaker noe så tar jeg bare en shot hvor jeg har blandet det med vann jeg. Evt med litt sitron og ingefær for ekstra vitamin påfyll. Jeg gjør dette hver dag, og om noen av dere er interessert i å prøve så kan dere få 65% rabatt på første pakke, og deretter 30% rabatt på de neste leveringene. Det er ganske deilig at det kommer levert, så slipper man å “glemme” det ;) Følg linken HER så finner dere det supre tilbudet! Lykke til! PS: jeg så resultater allerede etter 8 uker! :)

XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *