Pinky!

Dette ble da svært så rosa! Ikke planlagt, ☺️ men dere kan tro lykken var stor da jeg fant ut at jakken min matchet dette huset.. Haha. Fra spøk til alvor. Jeg har nå vært nesten en uke uten laktose pga det legen fant ut og føler meg altså sååå mye bedre både til sinns og i kroppen. Tenk at jeg aldri har visst dette. Sykt spesielt å tenke på. Har fått utrolig mange spørsmål om dette temaet, om stoffskifte, allergier og legebesøket, men siden jeg er langt i fra noe helsepersonell så vil jeg ikke uttale meg mer enn hva jeg har fått vite om meg selv. Men legen jeg var hos heter Annegret Bauman. Ikke noe spons eller samarbeid, kun anbefaling fra venner og familie som har vært hos henne før meg. :)

Tikker mot helg, i morgen er det tirsdag allerede.. blunk,blunk.. ;);) XoXo Hedda

Jakken er fra Ganni, genseren fra. Designers Remix, buksen fra OlaJens og skoene fra Ganni.  Brillene er fra liver&white 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *