Positivitet!

På dager som i dag så er folk så sinnsykt positive! Har dere merket det? I Oslo har det vært helt sykt fint vær og folk blomstrer! Akkurat som vi blir minnet på at livet er mer en kulde, innedager og maktesløshet. For det er jo dessverre det mange føler på denne årstiden. Men seriøst, om litt over 3 mnd er det faktisk sommerferie og den tiden kommer til å gå superfort!!! Føler selv jeg alltid er positiv, men når mennesker rundt meg også er positive, ja da blir  hverdagen en stor glede!😊 I dag gikk vi tur på Bygdøy i solen helt til Filippa plutselig mente at hun ikke likte lyset (solen) og vi måtte snu for så å gå inn et sted. For når en 2 åring bestemmer seg for å mislike noe, da er det fint lite å gjøre med den saken.. Haha!

I morgen er det mandag og jeg skal starte uken på best mulig måte med 1 times massage og hos min hudpleier og fysioterapeut Melissa hos Elite Helse. Massage er viktig for at kroppen og musklene skal fungere optimalt, for ikke å snakke om å senke stressnivået og den mentale booste man får ved en dyp og god kroppsmassage. (Husk at dere får 500,- i gavekort hos Elite Helse ved å oppgi mitt navn i bestillingen av behandling) Snakkes mer i morgen fine dere! God søndag videre ❤️ XoXo Hedda.

Sauseskinnskåpen er fra Ravn, buksen fra OlaJens og skoene fra J.Lindeberg.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *