It´s all about good quality!

På lørdag hadde vi bursdagslunch for Mathilde. Hele familien kom, og jeg hadde disket opp med deilig italiensk tapas. Mathilde hadde  i forkant ønsket seg en kjole som ikke var “pyntekjole” eller “kjedeligkjole”. Som jeg ofte gjør så gikk jeg inn på KidsBrandStore og fant en helt perfekt denimkjole fra Ralph Lauren. Fant selvfølgelig flere ting der og kjøpte også freshe t-skjorter til barna i deilige vårfarger, samt et fint og komfortabelt sett til Matheo fra Lyle & Schott. Det jeg er aller mest glad i fra KidsBrandStore er at klærne er i ordentlig god kvalitet! Barn sliter klærne sine på en annen måte enn vi voksne og jeg synes derfor det er både mer miljøvennlig og økonomisk å kjøpe gode merker som holder lenge og tåler vask etter vask. På den måten kan de ha klærne lengre, samt at de kan arves eller selges videre når de er for små.  (Jeg kjøper gjerne en strl for stor sånn at de ikke vokser ut av det så fort)

Jeg vet jeg har mange lesere som har barn, venner med barn eller tantebarn. Derfor har jeg skaffet dere en rabattkode som gir hele 25% rabatt på alle ordinære varer hos KidsBrandStore. :) Så du kan blant annet bruke den på nye kolleksjoner! Her har dere muligheten til å kjøpe gode, fine, kvalitetsprodukter til vårgarderoben. Alt fra klassiske og kule Levi´s jeans, til vårjakker og treningstøy. Rabattkoden er HEDDA25 og gjelder kun til 15.Mars, så vær rask!  Sjekk ut siden HER. Masse fresht og klærne kommer ila noen få dager! ;)

XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *