Fin farge året rundt.

Jeg kan ikke annet enn å savne sol og sommer når jeg ser på bilder som disse… Det er så vilt det der, fordi jeg føler at det eneste vi snakker om om vinteren er hvor deilig vi har det og hvor freshe og brune vi er om sommeren. Det siste der er noe jeg skal innrømme at jeg er blitt avhengig av. Det med å være litt fresh hele året. Jeg heier på «helårs-kroppen» når det kommer til både trening og velvære. Nesten ekstra viktig å føle seg litt fin når alt rundt er grått.. Vi må jo ikke nødvendigvis matche været. Jeg tar Betakaroten Gold fra Good For Me hele året, nettopp fordi det gir meg et ekstra gir å ha en liten glød året igjennom. Man får nemlig farge av den uten å være i solen. Om sommeren blir man selvsagt ekstra brun av å bruke Betakaroten Gold, men også om høsten, vinteren og våren så gjør den huden mer tan. Det er ikke noe skumle greier dette her. Det er 100% vegansk (som alle produktene deres) og krever ikke mer enn to kapsler om dagen. Enkleste måten ever å holde på fargen. 😊 I tillegg beskytter den huden på en bedre måte! 

Jeg er selv et levende eksempel på at man skal være forsiktig meg solen (ref. føflekkreft) så jeg støtter veldig alternative løsninger for å få en god og varig brunfarge. 

God nyhet til dere er at mine følgere får 20% rabatt på første boks med Betakaroten Gold med koden hedda20. Og dette er i tillegg til de -50% Good For Me allerede har på Betakaroten nå! Koden varer til 11 mars.

XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *