Små interiør og gave tips!

Selv om forrige uke var preget av sykdom så var det bursdags uke. Mathilde ble 9 år (ja, jeg vet det er sykt hvor fort tiden går..) og feiring blir det , med eller uten sykdom. Alltid litt vanskelig å være orginal med gaver og særlig vanskelig er det å kjøpe noe som ikke bare er praktisk og kjedelig. Men i år så traff jeg spikeren på hodet om jeg skal si det selv. ;)

Jo eldre barna blir, jo mer tid bruker de faktisk på rommet sitt. I år valgte jeg derfor å pimpe opp pikerommet til Mathilde. Da blir det koseligere for henne å være der, både alene og med venninner. Det var ikke så mye som skulle til, men de få tingene jeg fant var sååå freshe.

Så og si alt jeg kjøper av leker, utstyr og møbler kjøper jeg på Jollyroom. Har gjort det i mange år jeg. De har det største og beste utvalget av alle leke og barnebutikker jeg noen gang har sett! Disse møblene er fra et merke som heter Petit Deco. De er virkelig så fine at jeg kunne hatt de i min egen stue. OG det beste av alt er at det er oppbevaringsplass inni. Det liker jeg merker jeg! For det tar ikke lang tid før det flyter av leker, og da kunne rydde de oppi møblene er jo superdigg! Barna synes til og med det er gøy å rydde på denne måten. Amen!  Puten med gull finner du HER og bursdagsvimplene HER!

En annen gave jeg kjøpte på Jollyroom er dette fantastiske keyboardet. Siden den dagen hun fikk det har hun spilt, spilt og spilt piano. Jeg spiller selv piano og lærte det som liten, så synes det er så hyggelig om Mathilde også vil lære seg å spille. Hun kan bare sette i hodetelefoner så slipper alle andre i huset å høre når hun øver.. Det er ganske genialt, for det kunne ikke jeg da jeg lærte å spille piano som liten. Tror jeg ga familien litt støy når jeg på død og liv skulle spille til alle døgnets tider.. ☺️ Haha! 

For de som lurer på hva den grisen gjør midt på gulvet der, så er det et møbel/kosedyr. Den tåler 100 kg og barna eeeelsker den. Mathilde ønsket seg egentlig en ekte minigris, så da mamman hennes ikke var like gira på det så var denne skjønne grisen et mye bedre alternativ. Du får den her! Finnes også i mange andre type dyr. 

Nå er det natta her på Briskeby! Skal i et spennende møte alt for tidlig i morgen, så sengen roper på meg..

XoXo Hedda

1 Comment

  1. Har du og Kenneth gått fra hverandre?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *