Når alt svikter!

Det har vært unntakstilstand i heimen! Det er sikkert mange som kan kjenne seg igjen i dette nå om dagen, nemlig INFLUENSA! Altså, vet nesten ikke om jeg vil vie plass til å skrive om den forferdelige tilstanden man er i når man får skikkelig influensa. Kroppen svikter totalt og etter et par dager så svikter søren meg hodet også.. Mentalt! Haha! Jeg kan i hvertfall skrive under på at jeg ikke har godt av å ligge å se i taket i mange dager i strekk. Overtenking er rett og slett ikke sunt. ;) Eneste bra som kommer ut av det, er at jeg setter utrolig stor pris på å være frisk igjen. Små gleder blir store. <3 Det sminke-innlegget jeg lovet dere måtte desverre vente på seg, men det kommer snart. En annen ting mange av dere har lurt på er barnerom og barneroms-innredning. Det kommer noen bilder og tips i neste innlegg. Bare å følge med!

XoXo Hedda


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *