Overivrig!

I går var det endelig strålende sol og plussgrader. Fuglene kvittret og jeg ble våryr på et bunk! ;) Kun for en dag da.. For i dag er det kaldt og grått igjen. Uansett, i går fikk jeg smaken på hva som snart kommer og det ga meg ekstra motivasjon til jobb, trening og privat. Høres det rart ut? Kanskje litt. Men etter så mange mnd med kulde er det lett å glemme hvor nyyyydelig våren og for-sommeren er. Siden fjoråret var litt kjipern, skal jeg prøve å legge til rette for at denne våren blir den beste ever. Vil være i god form, være selektiv på hvem jeg henger med, altså ha kun gode mennesker som gir god energi rundt meg, være flink å prioritere jobb FØR pleassure og generellt være flink til å nyte livet. (den siste der er jeg ganske god på allerede da) Men alt kan bedres, også dette! :)

OVERIVRIG ANYONE..?! ;) Haha, JA!

Apropos vår og sommmer. Jakken jeg har på er fra Designers Remix og kommer for salg i juni. Elsker fargene og rutene <3 Brillene er fra Quay.

Etterpå kommer det et innlegg om sminken min. Det har vært etterspurt lenge og jeg håper dere vil like det! :)

XoXo Hedda.

5 Comments

 1. Du er så vakker Hedda og inspirerer så mye!
  Hvordan går det med deg for tiden? Er du fortsatt i et forhold? synes det er lenge siden vi har sett noe til han.
  Ønsker deg det beste og fortsett med den gode jobben du gjør! <3

 2. Kan vi få vite hva som gjorde fjoråret så kjipt? Hva har skjedd? Sender masse gode tanker din vei:)

 3. Hvorfor har du nylig kjøpt en hel haug med falske følgere på Instagram?
  Hva synes sponsorene om dette?

  1. fashioncherry

   Hva prater du om? Haha! Aldri kjøpt en følger i hele mitt liv. Har faktisk mistet. mange i det siste.. så der tar du kraftig feil.

 4. Hei..hva kan jeg fortelle frisøren for å bli blond som deg?
  Jeg blir aldri fornøyd..blir enten sølv/grått/gult!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *