Reisetips!

På en snøfylt tirsdag som dette, så slenger jeg ved litt bilder fra varmen. Det er bilder fra sommeren 2017. Husker at jeg gledet meg sånn til å dele turen med dere, men nå som jeg skulle gå igjennom tidligere innlegg så ser jeg at det ikke har blitt gjort! Det var sykt mye spm om hvor jeg var, så jeg tenker derfor å dele det nå jeg ;) Er faktisk ikke for tidlig å begynne og planlegge sommerferien nå. Det eneste vi vet helt sikkert er jo at den kommer. Haha! :)

Vi startet ferien i familiens leilighet i Juan les Pins. Det er rett ved Cannes og et fantastisk sted å feriere. Jeg har vært mye i Cannes og delt det med dere tidligere. Cannes er en superkoselig by som har” fancy schmancy” butikker og resturanter, men også rustikke, franske små perler og gjemte skatter. Man kan dra på båttur, beachclub, shopping, matmarked, gå turer i fjellene og gå turer ved vannet. Cap´d Antibes er en veldig fin tur å ta fra Antibes til Juan les Pins. Da går man også forbi Eden Roc, og har man råd, så er det ikke feil med en litta lunsj der.. :)

Vi dro videre til et vakkert lite sted rett utenfor Monaco som heter Cap d´Ail. Dette stedet er UTRLOLIG vakkert og har masse spennende franske resturanter og nydelige strender mellom de høye klippene. Mala beach er en av de. Google it! It´s AMAZE! Mens vi var der besøkte vi venner med sommerhus i Ville-France. Det er bare noen  minutters kjøretur unna, og et veldig hyggelig sted! Et annet sted som er verdt et besøk er Anjuna Beach. Det ligger også rett ved Cap d´Ail og er en vakker, vakker strand med en helt vill sundags-lunch. Her er det massevis av glade og feststemte mennesker og superkult interiør. Og er du heldig kan du møte på Bono ( som har sommerhus 100 meter unna) eller et annet kjent fjes. Dette er stedet du vil tilbringe hele dagen.

Da vi kjørte fra Monaco var det for å krysse grensen over til Italia. Det er bare 2o min unna og vi kjørte oppover i fjellene. Etter bare en times tid kom vi til en vakker liten italiensk landsby som heter Apricale. Det er sånn som man bare ser på bilder eller film.. ;) Superkoselig med små hus med klatreplanter, trange brodstens-gater, resturanter med nyyydelig kortreist mat og vin. Italia altså, kan jo ikke gå feil med lokale delicatesser der!

Etter noen nydelige dager i Apricale, så dro vi til kysten igjen. Da kjørte vi litt over en time og kom til San Remo. San Remo tror jeg kan oppfattes ganske splittet, men vi elsket det! Sykt mye gode og koselige resturanter, mange fine strender og freshe butikker. Kunne gå rundt på kveldene og titte i gatene, drikke vin, spise gelato og bare kose oss. Vi hadde også med oss baby på denne turen og det var null problem! I Frankrike og Italia, så elsker de barn til alle døgnets tider. Helt normalt å ha med seg en vogn på resturanter og beachclubber.

Det er nok ikke lenge til jeg skal nedover igjen, og jeg gir dere gjerne flere og mer detajerte tips. Det er jo en million ting å gjøre og oppleve, men denne “light-guiden” var mere ment som et godt tips til hva man kan gjøre i ferien som både inneholder sjø, strand, fjell, mat, vin, fest, rolig, kulturellt og barnevennlig.

 A bientôt! XoXo Hedda

4 Comments

  1. Min drømmeferie! Leide dere hus eller hotell?

  2. Takk for at du deler❤️ Skal til Juan le pins i mai noen dager, tips til resturant der? Serverdigheter? Godt kjent i Antibes men ikke i Juan

    1. Elisabeth

      ??

  3. Kunne veldig gjerne tenkt meg å reise noen av disse stedene, har to døtre på 3 og 6 år. Er det noe å aktivisere de med på disse områdene?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *