Sånn unngår jeg å fryse.

Jeg skal ikke være en av de som bare snakker om denne kulden, men fyyyy søren så kaldt det er nå. Haha! Klarte ikke å dy meg gitt.. ;)

Jeg har faktisk ikke varme nok klær jeg. Bruker ullgenser, dunjakke, ullcaps, moonboots og skjerf, men er seriøst iskald uansett. Eneste som faktisk hjelper er å trene. Høres kanskje litt spes ut å si, men hvis jeg starter dagen med en heftig økt så holder det «blodpumpa» i gang i mange timer etterpå. Da skal det mye mer til for at jeg fryser.. Vet ikke om dette er vitenskapelige fakta, men funker som bare det for meg ihvertfall! :) Så om du mangler motivasjon for å trene så kanskje det med å holde varmen kan motivere en kald januardag? Trenger jo ikke engang nevne alle de andre fordelene det er med trening..  ;)

Jeg er heldigvis ferdig med dagens økt, vært i et spennende møte ang et prosjekt jeg driver å jobber med, nettopp kjørt kidsa på tennistrening, også er det hjem til hjemmelaget fiskesuppe og hvitvin. Deilig å gjøre litt stas på middagen midt i uken. Er jo tross alt -10 grader og lillelørdag. Lov å kose deg da?! Alltid lov å kose seg si. ;) Snakkes i morgen. Ønsker dere en fortreffelig kveld. XoXo Hedda.

( jakken er fra DKNY,  capsen fra Mark  Jacobs og skoene fra moonboots )

1 Comment

  1. Så ikke veldig varm ut den lua!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *