Interiør-tips til veggen.

Det er på tide med en liten update fra leiligheten. Dere spør mye om interiør og det skal jeg ta på alvor. Akkurat nå skal jeg vise dere min nye obsession. Eller det jeg mener er at jeg har fått en greie for fantastiske bilder av ville dyr. Synes det er så kult! Var på en vernissage for noen mnd siden og så noen fantastiske bilder av ville dyr. Bildene var nydelige, men kostet maaange tusenlapper. Siden dette er noe jeg er veldig glad i nå, så er det ikke dermed sagt at jeg elsker det for alltid. Derfor er jeg så sinnsykt glad for at jeg kan kjøpe fine bilder og mye kule postere hos Desenio.no. Her kan jeg velge blant mange forskjellige sjangere innen kunst, design og veggdekor. Det beste med Desenio.no er at jeg kan variere. Om jeg ikke alltid vil ha ville hester hengende på soverommet, så kan jeg bytte det ut med noe annet. Det er hundrevis av forskjellige bilder og rammer å velge mellom. Men sånn seriøst dere! HVOR fine er ikke disse ville hestene? Og sebraen? I love it! <3

Dere skal være så heldige å få 25% rabatt på posters hos Desenio.no ved å bruke rabattkoden HEDDAS. Og psst: da jeg besillte mine bilder tok det bare et par dager før de var på døren. Thumbs up for det! ;)

Har også fått endel spørsmål om det stenbordet. Det er i brun marmor fra Bond Street Collection. :) Alle plantene mine er fra kunstigeblomster.no <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *