La alt ligge for en liten stund


Etter en uke med ekstremt mye skjermtid og stress (både fysisk og psykisk) bestemte jeg meg for å la alt annet ligge og dra ut i marka! Beste jeg har gjort på lenge! Stillheten, naturen, kulden, solen, den blå himmelen, smil fra mennesker man møte i løypa og god gli var det som skulle til for å resete hodet. Og mens jeg gikk der så tenkte jeg, hvorfor gjør jeg ikke dette oftere. Er liksom blitt en sånn weekend-ting som man gjør med barna eller at man reiser bort for å stå på ski og bruke naturen. Men asså, jeg bor i Oslo som kanskje er verdens fineste by. Oslo marka må jo brukes i hverdagen! Er så lett å sette seg på cafe, treningssenter og shopping når man har tid til overs, men det å la alt ligge å ta seg en tur på ski eller til fots i vår frie natur, DET skal prioriteres mer fremover <3

Mange har spurt om anurakken min, og den er kjøpt for mange år siden og er fra Swix. Ikke sponset. ;) Nå er det helg. Barna er klare for kos med mamman sin og det er ingenting jeg gleder meg mer til enn nettopp det! Etter en heltisk uke med stress og mas, så er det det eneste som får meg “ned på jorda” igjen. :)

God helg til dere alle! :) XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *