Fortsatt min favoritt!

Siden jeg nettopp har vært ute å reist, er det deilig å kunne si at huden ikke har tatt “skade” av det. Jeg har i mine øyne verdens beste hudpleierutiner og tar de også med meg på reise. Noen av de viktigste faktorene til det er produktene her, de er alle fra Eleni & Chris ! Eleni & Chris produktene har jeg vært trofast til i flere år nå og det skal vise seg å være veldig lurt!:) Peeling pennen er fortsatt min soleklare favoritt av alt jeg noen gang har testet. Det er akkurat som om den krymper porene og ettelater huden jevn og glødene. Effekten kommer såvidt allerde etter 20 minutter, men jevnlig bruk gjør at huden blir som nye etter et par uker. Jeg komplimenterer med å bruke fuktmasker, i dette tilfellet detox-masken. (It´s AMAZING) Jeg er en som lett får poser og ringer under øynene når jeg er sliten og trett, så bruker derfor mye øye-masker. Den jeg bruker nå om dagen heter Age Renewal. Og jeg forteller dere; den er RÅ! Fuktigheten suges inn i huden og blir der! Hade bra til ringer og rynker! ;) Det er selvsagt viktig å drikke masse vann, rense godt hver dag og bruker gode kremer og serumer, men altså uten disse fantastiske produktene så tror jeg rett og slett jeg ikke kunne vært like stolt over huden min som det jeg faktisk er!

Jeg gir dere 20% rabatt på hele nettbutikken til Eleni & Chris om dere bruker rabattkoden HEDDA20, så det er bare å hamstre mens dere kan! Rabattkoden varer til 22. januar. Vet ikke når neste tilbud blir. For de som lurer på hva jeg bruker av serumer og kremer så det denne serien her jeg bruker i tillegg! Dette er kun gode og pleiende ingredienser jeg anbenbefaler de på det varmeste! :)

XoXo Hedda

2 Comments

  1. Hei, bare lurer på om du har restylan og hvor du evt tar det? Håper på svar:):)

  2. Har klikket hjem 2 pk med øyemasker! Håper de funker så bra som du sier Har nemlig ikke funnet noen favoritt enda som jeg føler fungerer ordentlig.
    Du er veldig vakker forresten! Ønsker deg en fin uke

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *