En personlig start på året.

Inneholder reklame / klær fra Saint Tropez


Goood morgen og GODT NYTT ÅR!

Tor jeg aldri har vært så lenge borte fra bloggen som nå, men det har sine grunner. Tro meg! Jeg er som dere vet en som kan være ganske personlig, men det jeg ikke er, det er privat. Jeg har mye i mitt privatliv som dere ikke vet noen ting om. For min egen del så tenker jeg at det er best sånn, for å ikke blottlegge seg totalt for offentligheten. Det er klart at det hadde ført til massevis av klikk, samt nye og enda flere følgere. Men det hadde også blitt informasjon som ikke hører hjemme hos andre enn mine nærmeste. Så tilgi at jeg ikke deler alt om mitt privatliv, men det er den eneste tryggheten jeg har i denne jobben. Når dette er sagt så nevnte jeg på instagram 1.januar at 2018 ikke har vært et like lett år som det ser ut som. Jeg smiler på bilder, sosialiserer med venner og familie, reiser verden rundt og elsker å motivere dere og spre glede. Alikevel er det en sårbarhet bak disse bildene og videoene. Det er mye som er fantastisk i livet mitt, men det er ikke perfekt! Husk det! Hvis dere har en dårlig dag og sammenligner livet deres med mitt eller andre influencere. Ikke gjør det! La deg gjerne inspirere, men ikke sammenlign! Jeg har noe jeg vil kalle en “glansbilde-profil”, og med det så mener jeg at det mer eller mindre er positivitet og fine bilder jeg deler. Om jeg kommer til å dele andre sider av livet i 2019 det vet jeg ikke enda, men hvis jeg tør så skal jeg gjør det. For ja, av en eller annen grunn er jeg redd for å dele de mindre gode sidene av det livet har å by på. Hva slags redsel er det da, og hvor kommer den fra? Tydelig at jeg må jobbe med meg selv. Uansett så er jeg en evig optimist, alltid positiv, alltid snill og alltid åpen for det aller meste! Del med meg, kommenter, send meg meldinger, ris, ros og ønsker om blogginnlegg.  2019 skal bli et spennende år sammen med dere! Setter stor pris på at dere følger meg! Tusen takk for at dere lar meg holde på med det jeg gjør, for uten dere hadde jeg ikke hatt denne jobben!

XoXo Hedda.

Bluse fra Saint Tropez

2 Comments

  1. Hei :) Den var så fin den badedrakten i hvit og blå på instagram fra Dubai. Hvor er den fra?

  2. Syns du er veldig vakker og inspirerende, og elsker alt av hudpleie, mote og «overfladiske» innlegg som inspirerer, så fortsett med det! Men følger deg på godt og vondt, og selv om det er lett å glemme i all glamouren, er vi alle bare mennesker og livet kan være tøft! Stå på videre og husk at vi er her om du vil dele <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *