My new favorite kids store!

Godt nytt år alle dere! Nå har det vært lenge stille, men det er altså fordi jeg har tatt meg en real juleferie. Være med barna uten å henge over dataen har vært fint. Vi har stått masse på ski, kost oss med spill, filmer og tonnevis av godteri. Og dere jeg snakket jo før jul om at jeg likte å kjøpe julegavene mine på nettet. Jeg tenkte i den forbinnelse å tipse om en superfin nettbutikk til barna. Jeg kjøpte flere gaver der, mange av de ser dere her! Skidressen til Mathilde fra Peak Performance, dunjakken til Matheo fra Ralph Lauren, luen fra Tommy Hilfiger og kosedressene fra Ralph Lauren. Dette er fine kvalitetsprodukter som er klassiske, ser kule og freshe ut og som holder seg vask etter vask. Det er over middels viktig på barneklær, som vaskes og vaskes flere ganger i uken. Uansett, butikken heter KidsBrandsStore. Det er en butikk med masse fine klær til barn i kjente merker som Levis, Diesel, Lacoste, Ralph Lauren, Peak Performance, Tommy Hilfiger osv.. Hos KidsBrandStore kan man gjøre knallgode kjøp til barn helt opp til 18 år. (faktisk flere ting jeg selv kunne tenkt meg.. ;)) Nå er det også salg der, så det er virkelig vært et besøk! Som en liten nyttårs-bonus gir jeg dere ytterligere -20% oppå salget i nettbutikken med koden: HEDDA20 frem til 13. januar. YOU’RE WELCOME! ;)  

Jeg skal oppdatere bloggen mere fra livet i morgen. Skal bare pakke ut av ferie-bagene og sette i gang ca 100 klesvask først. Familieferie på 5 personer gir en skittentøyskurv høy som et fjell…

XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *