Hørt om Luxplus?

Ganske deilig å starte det nye året med fresh nye sminke og nye deilige parfymer. Jeg har alltid vært glad i å begynne januar med “blanke ark” og det gjøre jeg dette året også. ;) Jeg skal nå dele med dere et helt genialt og “hemmelig” sted hvor du kan få kjøpt alle kosmetikkvarer som sminke, hårpleie, dusj, bade-artikler, parfyme osv til en brøkdel av prisen det egentlig koster. Det heter Luxplus og er allerede en stor suksess i Danmark og Sverige, og når har det endelig kommet til Norge!

Konseptet er veldig enkelt, man registrerer seg bare som medlem og så kan man benytte seg av tilbudene. Og dere, det er faktisk ganske ville tilbud. Det beste med det er at det er artikler som man uansett trenger i husholdningen, så hvorfor da ikke spare masse penger samtidig som man får det levert hjem på døren?! Personlig så digger jeg dette! Og det er også fordi det er luksurieøse og kjente merker på produktene de selger. God kvalitet og god pris. Enkelt og greit!  :)

Rett før jul bestilte jeg disse sminke settene. LOVE them! Øyenskyggene holder hele dagen og er helt perfekte for både everyday-look og party! Parfymene er luksuriøse og gode og brandsene taler vel egentlig for seg selv. ;) Og så har jeg fått crush på de økologiske kostene. Sminken blir så mye penere når man bruker riktige koster, og på Luxplus har de et veldig stort utvalg! (øyenskyggen og maskaraen jeg har brukt på bildene er fra  palettene på bildene)

Dere kan selv se hvor latterlig enkelt dette er ved å sjekke ut Luxplus, og få 20% rabatt automatisk trukket fra i handekurven via meg, også i tillegg til annen rabatt (frem til 11. januar)

Nå har jeg endelig kommet meg til fjells og skal stå på ski og kose meg noen dager med familie og venner før det nye året setter i gang. Skal oppdatere mer her i fra veldig snart.

Gledelig jul så lenge.:) XoXo Hedda


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *