Den lekreste julgaven.

I disse tider hvor julegaver og “pynte-sesongen” er over oss, så har jeg et supergodt tips til dere! Dette tipset gjelder like mye gaver som til en selv egentlig. For hvem blir ikke glad for pent undertøy, en lekker kimono eller en deilig silkepysj? Selv så kommer jeg til å gå rundt i denne silkepysjamasen hele julen. ;) Og toppen kan jeg også kombinere til skinnbukser, skjørt eller jeans og dermed få brukt den til flere anledninger. Også var det dette lekre undertøyet da. Med pent undertøy så føler jeg meg alltid bedre. Sånn helt ærlig! Det har så mye å si for totaliteten. Hos MyMuse får du utrolig mye fint undertøy, samtidig som de har et kjempe godt utvalg på størrelser. Kvinnekroppen er forskjellig fra person til person og det er viktig å få riktige størrelser på  bh-er og underdeler. De leverer i tillegg raskt og om du bestiller nå så rekker du det fint før jul og nyttår. Hvis du evt ønsker å gi det i gave, så haker du bare av det i nettbutikken, slik at det kommer pent pakket inn. Skulle ønske jeg kunne vist dere alt undertøyet jeg har fra MyMuse, for det er ekstremt lekkert! Kimonoen på det nederste bildet er i godt fløyelsstoff og med en superfin passform. Like fin året rundt, og så er det jo litt hyggelig å kunne føle seg fresh ved frokostbordet selv om man bare sitter i morgenkåpe.. ;)

Ved å bruke rabattkoden “heddaskoug20” får dere -20% på hele nettbutikken til MyMuse. Enjoy!

XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *