Den tryggeste måten å shoppe på.

Det er høysesong for shopping om dagen. Det er nok flere svidde bankkort nå enn noen annen tid ila året. ;) Og det er jo på mange måter fint. Vi kjøper jo stort sett hyggelige ting i desember. Gaver for å glede hverandre, mat som skal nytes, pynt for å gjøre det hyggelig osv. Julehandel burde sånn sett være koselig. Men det er jo ikke alltid det. Det tar tid og midt oppi alt annet som jobb, julebord, juleavslutninger, familieliv, så er det ofte mer stress enn kos å komme seg ut. Særlig om man bor steder hvor det ikke nødvendigvis er masse butikker i umiddelbar nærhet. Jeg er glad i å shoppe i butikker, men helt ærlig så er jeg mye mere glad i å handle på nettet. Kan sitte hjemme i ro og mak og kose meg mens jeg handler. Ingen kø, ingen masing. :)

Jeg vet at mange tenker det er skummelt å handle på nettet. Ved å oppgi kort-informasjon og personlige opplysninger til forskjellige bedrifter rundt om i verden. Og redselen for om man får feil vare, eller blir lurt. Hvordan får man da byttet, får man varen returnert, får man pengene tilbake hvis noe går galt etc.. Det er mange spørsmål rundt dette og her kommer jeg med ett sikkert tips. Tipset er veldig enkelt, bruk PayPal! Å bruke PayPal til å handle på nettet er enkelt, sikkert og raskt!

 PayPal gjør det enkelt på nett. Når du har opprettet en PayPal-konto trenger du bare å fylle inn e-postadressen og passordet ditt når du skal betale i en nettbutikk. Du trenger ikke oppgi kortopplysningene dine hver gang du handler. PayPal lagrer betalingsinformasjonen din på en trygg måte og overvåker alle transaksjoner døgnet rundt. I tillegg til å beskytte deg mot svindel har PayPal en egen kjøperbeskyttelse som beskytter deg hvis varen av en eller annen grunn ikke skulle dukke opp, eller ikke samsvarer med selgerens beskrivelse.


Her er noen eksempler på situasjoner der PayPal kan gi deg refusjon for kjøpet og frakt:

Du kjøpte en genser, men mottok en bukse.
Du kjøpte en ny vare, men varen du mottok var brukt.
Du kjøpte 3 varer, men fikk bare 2.
Kjøpet ditt ble skadet under frakt.
Leveringen manglet store deler (som selgeren ikke informerte deg om)
Du har kjøpt en merkevare, men fikk en kopi i stedet.

Du kan lese mer om kjøperbeskyttelsen og hvordan du går frem for å få refusjon her.

Du får også  pengene for returfrakten tilbake. Noen ganger er ikke varen du kjøper på nettet helt som forventet. Kanskje er den for liten, for stor, skadet eller lever bare ikke helt opp til forventningene dine. PayPal kan erstatte returfrakten om du vil returnere en vare – uansett hvor i verden du har handlet og uansett årsak til at du ønsker å returnere varen.

Hvis du har en PayPal-konto trenger du bare å aktivere denne tjenesten, sende varen din tilbake til butikken og opprette et krav i PayPal-kontoen din. Hvis forespørselen din godkjennes settes pengene inn på PayPal-kontoen din innen 5 dager.  

Du kan sette opp en PayPal-konto her

Håper dette kan være et tips til dere som helst skulle handlet julegavene deres hjemme i egen stue. I sure will. ;)

XoXo Hedda

7 Comments

 1. Lekker genser!
  Vil du dele hvor den er fra?
  Ha en fin dag

  1. fashioncherry

   Designers Remix :)

 2. Hvor er den fine genseren fra?

  1. fashioncherry

   designers remix :)

 3. Alexandra

  Hvor er genseren fra?:-)

  1. fashioncherry

   designers remix :)

   1. Alexandra

    Takk!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *